Ну Александр Емельяненко действительно обычный мужик, а вот Федор( тот лысый который вконце выскочил:), действительно крут, ну или если быть точнее, то был очень крут:)))German писав:Хм...man писав:Не что, а кто:) Это был Александр Емельяненко, родной брат Федора Емельяненко( признан самым крутым мужиком в мире-это ему,помоему, америкосы такой титул присвоили:)))Обычный мужик, ничего в нём сверх естественного не увидел.
Бесполезно быть качком
Re: Бесполезно быть качком
Востаннє редагувалось 22 липня 2013, 17:27 користувачем man, всього редагувалось 1 раз.
Телефонист-пятицентовый ...
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Ну Александр Емельяненко действительно обычный мужик, а вот Федор( тот лысый который вконце выскочил:), действительно крут, ну или если быть точнее, то был очень крут:)))man писав:Хм...Обычный мужик, ничего в нём сверх естественного не увидел.
[/quote]
Ну, в моём понимании "крутые" мужики - это вовсе не те, которые, выражаясь современным языком, "классно начищают рыла другим", а люди совсем иного плана, но оно к данной теме не относится. ;)
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Ну, в моём понимании "крутые" мужики - это вовсе не те, которые, выражаясь современным языком, "классно начищают рыла другим", а люди совсем иного плана, но оно к данной теме не относится. ;)[/quote]
Этот титул придумал ему не я! и это все действительно к теме не относится:)
Этот титул придумал ему не я! и это все действительно к теме не относится:)
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Я просто не розумію...це відео це фейк чи це дійсно відео з бою...Бо цей Емельяненко реально зек, що зразу видно по його татухам, і на великого бійця він не похожий :D
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Та чому не схожий , ТАРАС ?! Спокійний , врівноважений і впевнений при вигляді перекачених м'язів , яким швидкість і вправність ще тренувати і тренувати ... !
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Вот-вот, сила человека - в его мыслях, а не в мышцах :)TAZIT писав:Та чому не схожий , ТАРАС ?! Спокійний , врівноважений і впевнений при вигляді перекачених м'язів , яким швидкість і вправність ще тренувати і тренувати ... !
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо

- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
German писав: Вот-вот, сила человека - в его мыслях, а не в мышцах :)

- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
А вот я владею. Как артиллеристtarik писав:Герман, володієш мистецтвом безконтактного бою?

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- nykivanvas
- Активіст
- Контактна інформація:
Головне спокій і впевненість, що і показав росіянин.
А на рух. "качків" - краще бути "качком", чим із "пивним животом".
А на рух. "качків" - краще бути "качком", чим із "пивним животом".
Востаннє редагувалось 23 липня 2013, 11:01 користувачем nykivanvas, всього редагувалось 1 раз.
SmartEra - Чохли та аксесуари на Apple iPhone 14 про макс та інші моделі.
Іменно цей Ємельяненко, не є дуже великим бійцем, великим бійцем є(або був) його брат Федір!і це не фейк, і інфи в неті з цього приводу дуже багато, тому не розумію вашого здивування!!!tarik писав:Я просто не розумію...це відео це фейк чи це дійсно відео з бою...Бо цей Емельяненко реально зек, що зразу видно по його татухам, і на великого бійця він не похожий :D