Загублений телефон
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Загублений телефон
Годину назад був загублений телефон Nokia5800. Зараз вiн уже не в мережi. Можливо ще найти телефон через мiлiцiю чи вони таким не паряться? Куди самое йти? Менi казади що у вiддiлок десь бiля Фастовськоi, де самое?
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Re: Загублений телефон
Якщо ти загубив, то до чого тут міліція. А от якщо в тебе викрали - в міліцію. Міліція загубленими речами не займається.tarik писав:Годину назад був загублений телефон Nokia5800. Зараз вiн уже не в мережi. Можливо ще найти телефон через мiлiцiю чи вони таким не паряться? Куди самое йти? Менi казади що у вiддiлок десь бiля Фастовськоi, де самое?
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
0.00001 % что ктото будет искать, тем более что потерял а не украли...tarik писав:Годину назад був загублений телефон Nokia5800. Зараз вiн уже не в мережi. Можливо ще найти телефон через мiлiцiю чи вони таким не паряться? Куди самое йти? Менi казади що у вiддiлок десь бiля Фастовськоi, де самое?
но интересно.
у меня жена теряла , я гдето его внес в базу украденых IMEIев , но толку ...
если он уже не в мережі , то уже в руках того кто не жаждит его отдавать
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
я думаю раз уже не в сети, то можно смело с ним попрощаться
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Ну можна ж сказати що вкрали)Tyrex7 писав:Якщо ти загубив, то до чого тут міліція. А от якщо в тебе викрали - в міліцію. Міліція загубленими речами не займається.tarik писав:Годину назад був загублений телефон Nokia5800. Зараз вiн уже не в мережi. Можливо ще найти телефон через мiлiцiю чи вони таким не паряться? Куди самое йти? Менi казади що у вiддiлок десь бiля Фастовськоi, де самое?
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 166 разів
- Подякували: 200 разів
В тролейбусі під час давки "загубили"?tarik писав:Годину назад був загублений телефон Nokia5800. Зараз вiн уже не в мережi. Можливо ще найти телефон через мiлiцiю чи вони таким не паряться? Куди самое йти? Менi казади що у вiддiлок десь бiля Фастовськоi, де самое?
На кожен район міста свій відділок міліції. Так що не обов'язково на Фастівську.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
У мене знайома телефон загубила, пішла написала заяву, дала 100 грн. і телефон знайлши...Тим більше в мене його ІМЕІ є.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Ага - а если тебе перезвонит человек, который нашёл мобилку и хочет её вернуть (может даже безвозмездно), а его - "в награду" за порядочность - менты повяжут, потому как ты указал, что её у тебя украли, а если потом скажешь, что пошутил - сам попадаешь под статью о лжесвидетельствовании.tarik писав:Ну можна ж сказати що вкрали)
P.S. Лучше в милиции сказать, что обнаружил, что пропала, что возможно вытащили из кармана, но точно не уверен - вот пропала и это факт, а когда выходил из дома - 100%-но была в кармане. :)
Востаннє редагувалось 15 березня 2013, 11:16 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)