Повідомлення
Каменец-Подольский » 12 квітня 2016, 11:37
ОЛХ від сландо!!!))) Розмістив я на їхньому сайті декілька оголошень про продаж різних непотрібних мені речей. Зателефонували вчора близько 17.00 з номера +380965899856 . Декілька простих запитань про річ яку продаю, разом дійшли згоди, що Юрій чи як там його мені на протязі пів години переведе кошти в розмірі 1100 грн. Пройшло години 2-3 кошти так і не надійшли. Ну думаю передумали люди, чи щось не получилось, буває. Звонять мені вдруге вже з номера +380734033744 і представляються працівниками банку, і питають чи недходили мені сьогодні кошти на мою основну карту, далі все було бистро. Точніше він бистро говорив, щоб збити з пантелику і не дати отямитись і обдумати все. Розказував, що якщо до 00.00 не вирішити з коштами які зависли на корпоративному рахунку який мені потрібно активувати біля терміналу, то мені будуть щоденно нараховувати пеню в розмірі якихось там відсотків, послухавши той його весь словесний понос, мені всеж таки вдалося його перебити і спитатись що ввін від мене хоче. Сказав, що мені треба сказати час коли я буду біля термінала, далі мені передзвонять і скажуть що робити там біля терміналу чи грати в бубни чи лапшу знімати. Я відповів, що я вже біля терміналу і що мені робити далі, в відповідь я мочув, якийсь тихий мат, на який не звернув уваги, Далі я запитащ, що за номер з якого вони дзвонять і сказав що треба його пошукати в мережі. В відповідь я почув титшуууууу. І кінець звязку
ЛОХОТРОН