Чесно скажу я про цю тему не знав, тому участі в акції не прийняв
Тому створюю нову тему. Сподіваюсь Drathaar не буде проти.
В цій темі можна вибрати місце, день і час наступної акції. Давайте обговоримо дане питання докладніше.
Жахливі дороги, давайте будемо боротись з ямами на них
Re: Жахливі дороги, давайте з ними будемо боротисьЯкщо ти сам не віриш, навіщо взагалі створював тему...electron писав:Ну так я не проти нехай адміни мою тему знесуть, а ту перенесуть в балачки.
Славчег сам написав що тема створена не в тому розділі, що в балачки більше людей заходить, тому і створив нову тему. Хоча відверто кажучи не вірю в цю затію, але сподіваюсь на краще :)
Таварисч Вы цену на бензин уже подняли? )Samson писав:Афтар, и все же мне не совсем понятно - как с дорогами бороться? Может еще и со столбами бороться до полной победы? Или с заборами?electron писав:Жахливі дороги, давайте з ними будемо боротись![]()
Очень интересно...
Re: Жахливі дороги, давайте з ними будемо боротисьНу від Вас особисто я не чекав нічого путнього почути. Назву теми підправив. Може щось мудрого скажете, замість флудити всюди???? Хоча навряд чи Ви це зможете...Samson писав:Афтар, и все же мне не совсем понятно - как с дорогами бороться? Может еще и со столбами бороться до полной победы? Или с заборами?electron писав:Жахливі дороги, давайте з ними будемо боротись![]()
Очень интересно...
Re: Жахливі дороги, давайте з ними будемо боротисьТему створював тому, що сам в акції участь прийму. Але я не вірю в те що знайдуться бажаючі хоча б 100, а прийдуть реально одиниці.... От почитайте пости вище, замість щось пропонувати починається банальний флуд і тролінг...Phill писав:Якщо ти сам не віриш, навіщо взагалі створював тему...electron писав:Ну так я не проти нехай адміни мою тему знесуть, а ту перенесуть в балачки.
Славчег сам написав що тема створена не в тому розділі, що в балачки більше людей заходить, тому і створив нову тему. Хоча відверто кажучи не вірю в цю затію, але сподіваюсь на краще :)
і кожен прийде із пакетами босс, наберуть скільки потрібно, 2-5 кг та почнуть латати дороги біля своїх домів, а що лишеться зберемо консоліум та вирішемо яку вулицю зробити)) ;)Виктор Ф. писав:давайте скинемся и купим машину асфальтаа))