Терміново підкажіть кран для умивальника
Терміново підкажіть кран для умивальника
На кухны поламався кран, треба новий купити, планую зайти в епіцентр. Розраховую до 300грн, щось можливо порадите?
Re: Терміново підкажіть кран для умивальника
мені не для економії потрібен кран, за 50грн не збираюсь купляти, хочу одноричажний реально хороший для кухонної раковини
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 15:05 користувачем archi, всього редагувалось 1 раз.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
діло не в тому що там є більший вибір дешевих...асортимент є такий самий, але ціни нижчі...і можеш ше договоритись ,якщо що то повернеш, мало чи шо, не підійте і т.п.archi писав:мені не для економії потрібен кран, за 50грн не збираюсь купляти, хочу одноричажний реально хороший для кухонної раковини
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
А хто тобі сказав що в Епіцентрі не такий же самий товар як на Калинці, тільки дорожчий? :Darchi писав:мені не для економії потрібен кран, за 50грн не збираюсь купляти, хочу одноричажний реально хороший для кухонної раковини
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 15:10 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Базар, за 300 грн можно взять +- нормальный кран, Haiba например, просто нужно или самому быть в теме или чтобы был кто знакомый, потому что могут "намахать"
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 15:17 користувачем Gman, всього редагувалось 1 раз.
саме так, сам працюю на калинці і знаю як ведуться там продажи, лиш би продати і намахати, спихнути те що не іде і т.п., а якщо сьогодні треба то що робити?Gman писав:Базар, за 300 грн можно взять +- нормальный кран, Haiba например, просто нужно или самому быть в теме или чтобы был кто знакомый, потому что могут "намахать"
Если есть на чем мона проехаться по городу, вроде был магаз возле спорттоваров с сантехникой, дубинская? ну и понятно эпицентр
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
дубінська теж ціни ОГО-ГОGman писав:Если есть на чем мона проехаться по городу, вроде был магаз возле спорттоваров с сантехникой, дубинская? ну и понятно эпицентр
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,