Яку карту краще відкрити?

Вільне спілкування
x-killer
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Яку карту краще відкрити?

Повідомлення x-killer » 30 травня 2013, 23:15

Потрібна карта для руху грошей. Тобто, закинув гроші і коли потрібно - зняв. Які банки надають найвигідніші послуги в цьому питанні і як називаються картки?

advanced member
Поважний користувач

Re: Яку карту краще відкрити?

Повідомлення advanced member » 30 травня 2013, 23:31

раніше у VAB банку не брали процент при знятті у кассі власних коштів, але зараз змінили умови.
більше я не знаю банки,щоб без проценту гроші з карти віддавали.

miryn1987
Досвідчений

Повідомлення miryn1987 » 30 травня 2013, 23:58

Все банки "любят" своих клиентов.
Если уж есть надобность взять карточку, то бери в ПБ VISA ELECTRON PRIVAT. Банкоматов и отделений банка предостаточно в городе, удобная система приват24, где сможешь контролировать движение денег, пополнять счет на мобильном и прочее...

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 31 травня 2013, 00:06

miryn1987 писав:Все банки "любят" своих клиентов.
Если уж есть надобность взять карточку, то бери в ПБ VISA ELECTRON PRIVAT. Банкоматов и отделений банка предостаточно в городе, удобная система приват24, где сможешь контролировать движение денег, пополнять счет на мобильном и прочее...
снимать все равно с оплатой процента! а в приват24 любыми картами можна управлять.

ash
Поважний користувач
Дякував (ла): 96 разів
Подякували: 53 рази

Повідомлення ash » 31 травня 2013, 07:35

АВАЛЬ без процентов выдаёт.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 31 травня 2013, 08:29

ash писав:АВАЛЬ без процентов выдаёт.
у меня авалевская карта и счет на пп с 2000 года, что то я не знаю про то что без процентов там можно снять обратно свои деньги.
вот кстати действительно вспомнил - укрсоцбанк когда то был единственным кто не брал процент при снятии своих денег через БАНКОМАТ!!

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 31 травня 2013, 09:46

укрсоцбанк когда то был единственным кто не брал процент при снятии своих денег через БАНКОМАТ!!
по моему и сейчас так есть... у меня карта укрсоца , виза классик ...
использую восновном для оплаты через нет. зачисление средств сто проц без каких либо комиссий...
давно когда то снимал с этой карты через банкомат ( правда в гривнах ) то не помню чтоб была комиссия,
может нагрели на разнице доллар-гривна... Но через кассу если снимать в уё то все таки по моему
дают без комиссии ...

тут карты http://www.unicredit.com.ua/current/
ссылки на файлы с тарифами по обслуживанию http://www.unicredit.com.ua/pcdocs_look/
Востаннє редагувалось 31 травня 2013, 09:51 користувачем koka73, всього редагувалось 2 разів.
Господи, храни Украину.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 31 травня 2013, 10:38

advanced member писав: більше я не знаю банки,щоб без проценту гроші з карти віддавали.
дельтабанк і альфабанк
тільки в дельті завжди черги, купа людей кредитних, зате по місту більше банкоматів, де можна зняти без додаткової комісії.
інетбанк є і там, і там.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 31 травня 2013, 11:21

ПУМБ не бере відсотки за зняття, тільки за зарахування З ІНШИХ БАНКІВ якщо закидати гроші в тому самому ПУМБ то відсотків неемає, але є обслуговування 3 грн в місяць здається, я з зими закрив там карти, так як клієнтам не вигідно в своїх містах шукати відділеня ПУМБ. Знімати можна в мережі банків в Чернівцях це точно ПУМБ і Кредит Дніпро на пл Філармонії.
Якщо Приват то в них є карта для виплат здається там за зарахування 0,5% все меньше ніж 1% за зняття на кредитній карті. Хоча мені пару днів назад зарахували всю суму без відсотків. Я роблю так частину грошей мені кидають на кредитну я нею розраховуюсь в магазинах, а частину на Для виплат, я з неї знімаю готівку.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 31 травня 2013, 13:07

Каждый выдумывает что то свое. если нет процента за снятие то есть процент за внесение или что то другое.
Когда я вникал в это то Укрсоц по совокупности факторов был самым оптимальным но у них как раз в тот момент была какая то ситуация что они не оформляли дебетные карты тем кто являлся частным предпринимателем ( странно конечно прозвучало н именно так и обьяснили ).
Дельту вообще обхожу стороной - имел с ними очень неприятный инцидент из за которого попал в штраф за просрочку - а все по вине работника.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”