Яку карту краще відкрити?
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
Яку карту краще відкрити?
Потрібна карта для руху грошей. Тобто, закинув гроші і коли потрібно - зняв. Які банки надають найвигідніші послуги в цьому питанні і як називаються картки?
- advanced member
- Поважний користувач
Re: Яку карту краще відкрити?
раніше у VAB банку не брали процент при знятті у кассі власних коштів, але зараз змінили умови.
більше я не знаю банки,щоб без проценту гроші з карти віддавали.
більше я не знаю банки,щоб без проценту гроші з карти віддавали.
Все банки "любят" своих клиентов.
Если уж есть надобность взять карточку, то бери в ПБ VISA ELECTRON PRIVAT. Банкоматов и отделений банка предостаточно в городе, удобная система приват24, где сможешь контролировать движение денег, пополнять счет на мобильном и прочее...
Если уж есть надобность взять карточку, то бери в ПБ VISA ELECTRON PRIVAT. Банкоматов и отделений банка предостаточно в городе, удобная система приват24, где сможешь контролировать движение денег, пополнять счет на мобильном и прочее...
- advanced member
- Поважний користувач
снимать все равно с оплатой процента! а в приват24 любыми картами можна управлять.miryn1987 писав:Все банки "любят" своих клиентов.
- advanced member
- Поважний користувач
у меня авалевская карта и счет на пп с 2000 года, что то я не знаю про то что без процентов там можно снять обратно свои деньги.ash писав:АВАЛЬ без процентов выдаёт.
вот кстати действительно вспомнил - укрсоцбанк когда то был единственным кто не брал процент при снятии своих денег через БАНКОМАТ!!
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
по моему и сейчас так есть... у меня карта укрсоца , виза классик ...укрсоцбанк когда то был единственным кто не брал процент при снятии своих денег через БАНКОМАТ!!
использую восновном для оплаты через нет. зачисление средств сто проц без каких либо комиссий...
давно когда то снимал с этой карты через банкомат ( правда в гривнах ) то не помню чтоб была комиссия,
может нагрели на разнице доллар-гривна... Но через кассу если снимать в уё то все таки по моему
дают без комиссии ...
тут карты http://www.unicredit.com.ua/current/
ссылки на файлы с тарифами по обслуживанию http://www.unicredit.com.ua/pcdocs_look/
Востаннє редагувалось 31 травня 2013, 09:51 користувачем koka73, всього редагувалось 2 разів.
Господи, храни Украину.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
дельтабанк і альфабанкadvanced member писав: більше я не знаю банки,щоб без проценту гроші з карти віддавали.
тільки в дельті завжди черги, купа людей кредитних, зате по місту більше банкоматів, де можна зняти без додаткової комісії.
інетбанк є і там, і там.
ПУМБ не бере відсотки за зняття, тільки за зарахування З ІНШИХ БАНКІВ якщо закидати гроші в тому самому ПУМБ то відсотків неемає, але є обслуговування 3 грн в місяць здається, я з зими закрив там карти, так як клієнтам не вигідно в своїх містах шукати відділеня ПУМБ. Знімати можна в мережі банків в Чернівцях це точно ПУМБ і Кредит Дніпро на пл Філармонії.
Якщо Приват то в них є карта для виплат здається там за зарахування 0,5% все меньше ніж 1% за зняття на кредитній карті. Хоча мені пару днів назад зарахували всю суму без відсотків. Я роблю так частину грошей мені кидають на кредитну я нею розраховуюсь в магазинах, а частину на Для виплат, я з неї знімаю готівку.
Якщо Приват то в них є карта для виплат здається там за зарахування 0,5% все меньше ніж 1% за зняття на кредитній карті. Хоча мені пару днів назад зарахували всю суму без відсотків. Я роблю так частину грошей мені кидають на кредитну я нею розраховуюсь в магазинах, а частину на Для виплат, я з неї знімаю готівку.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- advanced member
- Поважний користувач
Каждый выдумывает что то свое. если нет процента за снятие то есть процент за внесение или что то другое.
Когда я вникал в это то Укрсоц по совокупности факторов был самым оптимальным но у них как раз в тот момент была какая то ситуация что они не оформляли дебетные карты тем кто являлся частным предпринимателем ( странно конечно прозвучало н именно так и обьяснили ).
Дельту вообще обхожу стороной - имел с ними очень неприятный инцидент из за которого попал в штраф за просрочку - а все по вине работника.
Когда я вникал в это то Укрсоц по совокупности факторов был самым оптимальным но у них как раз в тот момент была какая то ситуация что они не оформляли дебетные карты тем кто являлся частным предпринимателем ( странно конечно прозвучало н именно так и обьяснили ).
Дельту вообще обхожу стороной - имел с ними очень неприятный инцидент из за которого попал в штраф за просрочку - а все по вине работника.