хто замінить завтра сенсор на самсунг стар???
бажано район Калинки або Хотинської.

хто замінить завтра сенсор на самсунг стар
на червоноармійській, де бувший ун. Рязань і магазин подарунок, між ними , перед платними туалетами. завтра точно працює здається з 9 чи з 10 год. Толковий майстер.Виктор Ф. писав:Привіт майстрам телефонів.у дружини на самсунг стар не працюе сенсор-не реагуе ні на що(((хто візьметься та за яку ціну?
хто замінить завтра сенсор на самсунг стар???
бажано район Калинки або Хотинської.
знаю його знаю...я особисто його не рекомендую!!!!!helper писав:
на червоноармійській, де бувший ун. Рязань і магазин подарунок, між ними , перед платними туалетами. завтра точно працює здається з 9 чи з 10 год. Толковий майстер.
ми про різних людей говоримо, щось поплутав!!! це мабуть в кодаку, бо цей майстер, якщо робить роботу, то сам, а якщо і не може з тих чи інших причин, то просто рекомендує куди можна звернутись, посередником - не виступає, а в тім, діло ваше...GRAND писав:знаю його знаю...я особисто його не рекомендую!!!!!helper писав:
на червоноармійській, де бувший ун. Рязань і магазин подарунок, між ними , перед платними туалетами. завтра точно працює здається з 9 чи з 10 год. Толковий майстер.
були з ним проблеми ,віддав комусь мій телефон...2 місяці тому міняв сенсор на LG, біля рязані сказав від 120 грн, на калинці Дерзкий зробив за 50
ні, не в кодаку....між подарунком і будкою з ход-догами вперед , там впереді магазинчик ,і за ним РЕМОНТ МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ...helper писав:
ми про різних людей говоримо, щось поплутав!!! це мабуть в кодаку, бо цей майстер, якщо робить роботу, то сам, а якщо і не може з тих чи інших причин, то просто рекомендує куди можна звернутись, посередником - не виступає, а в тім, діло ваше...
це моя думка.
Re: хто замінить завтра сенсор на самсунг стар