У мене останнім часом взагалі лажа, посилки або ідуть 2 місяця, або взагалі не приходять..знайомий каже шо в нього теж довше почало приходити. Недавно прийшла посилка яку замовив ще в кінці літа, і про неї вже забув, а багато посилок взагалі пропадають і навіть не трекаються. В кого яка з цим ситуація?
Питаня про посилки з ebay
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Питаня про посилки з ebay
Хто часто звідти купує, у вас все нормально з доставкою? До вас посилки доходять вчасно і чи взагалі приходять?
У мене останнім часом взагалі лажа, посилки або ідуть 2 місяця, або взагалі не приходять..знайомий каже шо в нього теж довше почало приходити. Недавно прийшла посилка яку замовив ще в кінці літа, і про неї вже забув, а багато посилок взагалі пропадають і навіть не трекаються. В кого яка з цим ситуація?
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Re: Питаня про посилки з ebay
з китаю - по різному (у них там був затик на митниці і пошті пов'язаний із зміною керівництва компартії), з інших країн - нормально.
а зараз взагалі новорічний бум, теж затримки.
а зараз взагалі новорічний бум, теж затримки.
- Пятница 13
- Забанен навсегда
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Ви приворот посилок робите по трек номеру? :DПятница 13 писав:Могу колдануть на приезд посылочек.
- Пятница 13
- Забанен навсегда
Нет, по совпадению цифр. У тебя всит моя любимая циферка. Хочешь получить посылку пиши в приват.
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
теж цікавить дана тема. ще цікавить чим доставляти краще?? якими типами доставки???
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
на рахунок доставки, то з Китаю приходить простою Укрпоштою. Якщо з Ebay то буває по різному, якщо доставка безкоштовна, то частіше всього теж Укрпоштою. Якщо якийсь цінний товар то приходить через EMS. В них окрема контора в центральному офісі Укрпошти на Худякова...буває що привозять аж додому...nikalajka писав:теж цікавить дана тема. ще цікавить чим доставляти краще?? якими типами доставки???
Востаннє редагувалось 04 грудня 2012, 23:04 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.
Лучший тип Free Shipping)
Морем-долго.Самолетом 2 недели.+-Откуда бы это не было.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
у меня не наблюдается затягиваний, все как всегда
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
ну в мене коли Free Shipping то приходить переважно Укрпоштою, хоча буває і коли доставка 1-2 баксва теж приходить Укрпоштою..але коли доставка більше 10 доларів то вже через EMS...але всерівно це займає не менше 3 тижнівD-C писав:Лучший тип Free Shipping)