Какие бывают покупатели
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
Re: Какие бывают покупатели
Вчера была одна из самых необычных продаж. Чуваки купили дихлофос чтоб его поджигать и разогревать топливный бак и топливную у машины, которая не заводится на морозе 

А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Знайомі брали дезик і так само, спочатку папір палили....зима...мої правда замок, не бак
Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
Не, на газу

А если серьезно то дизель, причем ребята заправлялись на Шеле, такая походу у нас "зимняя соляра"
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
П'ятниця ,тато на Шел яка за Тарашанами заправлявся ,так от заправщик каже: у нас неполадки з комп'ютером можна ми вас з мірника заправимо? Ага щас. Хто зна що вони в той мірник набадяжили. Заправили таки з колонки,все різко запрацювало. От тобі робочі.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Я на АНП и Укрнафте всё время заправляюсь, тоже ни разу не запарафинилась.
За ОККО - да, там гуано, а не солярка. В который раз повторюсь, что у меня кум работает на дизель сервисе и сколько я слышал и видел, что притаскивают с тех заправок... та ну нахер. В чате драйв2 черновцы в прошлом году работники сервисов регулярно постили фотки парафина после окко.
За ОККО - да, там гуано, а не солярка. В который раз повторюсь, что у меня кум работает на дизель сервисе и сколько я слышал и видел, что притаскивают с тех заправок... та ну нахер. В чате драйв2 черновцы в прошлом году работники сервисов регулярно постили фотки парафина после окко.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 20 разів
У мене після декількох заправок на мавексі, влітку декілька разів підряд заправляв для порівняня, якось авто починає тупити. Типу не вистачає тяги коли рушаєш з місця без газу на ділянках з невеликим підйомом. Родичі також заправляють дизельні авто на окко, проблем не було. В авто двигун мультіджет (комонрейл) євро4.
Коротше як завжди кожен хвалить своє корито ,

На окко норм солярка, з Болгарським OMV різниці нема, мені навіть окко більше подобається.
А у тих що дизель замерзав зимовий був залитий ? Якщо людина залила -20, а на вулиці -25 ? Я думаю є багато нюансів.
У мене на першому диз. авто також замерзла солярка, при -3 чи -5, точно не пам'ятаю. Розігріли, завели і після того почав додавати антигель при заправках, всю зиму так відкатав. Заправлявся тоді на мавексі постійно(2007рік).