Топливо со скидкой через мобильное приложение
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
Re: Топливо со скидкой через мобильное приложение
народ. я просто скинул инфу про приложение.
пользоваться или нет ваше дело. установили ,
попробовали. если не понравилось удалили , забыли.
не хочу чтоб тема перешла в русло - на какой заправке лучше топливо.
пользоваться или нет ваше дело. установили ,
попробовали. если не понравилось удалили , забыли.
не хочу чтоб тема перешла в русло - на какой заправке лучше топливо.
Господи, храни Украину.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Отанній рік заправлявся на Стелсі, маю карточку на 1грн знижку, Дизель там по 26,5, заправляв по 25,5. Вроді машина не свариться ніяк, старий дизель 1,9 без турбо. Але дізнався шо знайомий певний час працював на Стелсі, і сказав ні в якому разі не заправлятися там, бо не дуже хорошої якості дизель на 20 літрах грам 800 не доливають. Інший знайомий теж довго заправлявся на Стелсі, в нього 2,5ТДІ, але перейшов зараз на так званий "білоруський" дизель і дуже задоволений.Я останнім часом теж тільки там заправляюся і різницю не помітив, з вихлопної не коптить. В даний момент це на Комунальників стоїть цистерна з ДП і 95. Черги там завжди є. Дизель по 21,7, бенз не пам'ятаю точно але вроді 23 з чимось. Дешевше цін навіть з знижки через програму не знайти в місті))))
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
бензин? Может быть. А качество их зимнего дизеля я видел лично на дизель сервисе... я заправлюсь дизелем на окко только в случае сухого бака, а ничего другого рядом нет.w-lom писав: ↑29 серпня 2019, 15:2013ый воин писав:заправляюсь годами на коммунальников на белорусской заправке, цена - минус 2.5/3 гривны на литре по отношнеию к окко, качество отличное, и никаких приложений и карточек с разводиловом не надо, топливо одинаковое почти всюду, окроме откровенно говоря дешманских непоняток, остальное коммерция, чем стелс хуже Вога или шелла? ничем, на кой нужно то приложение? чтобы потом имея доступ к вашим данным случайн ос телефона снять инфу по вашим платежам по банк карте или еще че нить, ей Богу
Не все так просто)
Я тоже заправлялся на одной из дешевых заправок больше года до момента, пока не сравнил пробег расход/км, специально выбрав АЗС ОККО....
Про качество я перестал говорить, хотя до того, всем своим знакомым рекомендовал конкретную заправку.
Поэтому, рекомендую сделать тест, а потом, и делать выводы по отношению к другим АЗС.
5 лет(простите, обсчитался) 4 года заправлял дизель на АНП\Укрнафта\Авиас(всё одна сеть) - топливная не знала ничего, кроме замены шайб под форсунками и потёкшего насоса(что не есть по вине топлива). Сейчас заправляюсь там же или на Стелсе. Но что-то есть подозрение, что на Стелсовском дизеле не так тянет(2.2 турбо + чип). Но это лишь ощущение, проверять точно нету времени.
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
а де саме на Комунальників цей білоруський дизель ?tarik писав: ↑29 серпня 2019, 16:08Отанній рік заправлявся на Стелсі, маю карточку на 1грн знижку, Дизель там по 26,5, заправляв по 25,5. Вроді машина не свариться ніяк, старий дизель 1,9 без турбо. Але дізнався шо знайомий певний час працював на Стелсі, і сказав ні в якому разі не заправлятися там, бо не дуже хорошої якості дизель на 20 літрах грам 800 не доливають. Інший знайомий теж довго заправлявся на Стелсі, в нього 2,5ТДІ, але перейшов зараз на так званий "білоруський" дизель і дуже задоволений.Я останнім часом теж тільки там заправляюся і різницю не помітив, з вихлопної не коптить. В даний момент це на Комунальників стоїть цистерна з ДП і 95. Черги там завжди є. Дизель по 21,7, бенз не пам'ятаю точно але вроді 23 з чимось. Дешевше цін навіть з знижки через програму не знайти в місті))))
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Топливо со скидкой через мобильное приложение
Незнаю, как у кого со слов, от зимнего ДТ ОККО, я же на личном опыте проверил.Nero писав: бензин? Может быть. А качество их зимнего дизеля я видел лично на дизель сервисе... я заправлюсь дизелем на окко только в случае сухого бака, а ничего другого рядом нет.
5 лет(простите, обсчитался) 4 года заправлял дизель на АНП\Укрнафта\Авиас(всё одна сеть) - топливная не знала ничего, кроме замены шайб под форсунками и потёкшего насоса(что не есть по вине топлива). Сейчас заправляюсь там же или на Стелсе. Но что-то есть подозрение, что на Стелсовском дизеле не так тянет(2.2 турбо + чип). Но это лишь ощущение, проверять точно нету времени.
Спорить, конечно, не буду.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
В тиждень бере шеф на роботі 2 - 2.5 т солярки....все в талонах, бере якось через Львів( точно не знаю, не сильно цікавився)
На Вог заправляємось....місяць були на окко, почало на 100+ л більше іти......км у всіх той самий
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
На Вог заправляємось....місяць були на окко, почало на 100+ л більше іти......км у всіх той самий
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
https://www.google.com.ua/maps/@48.2706 ... 2i37?hl=rufoltest писав: ↑29 серпня 2019, 17:07а де саме на Комунальників цей білоруський дизель ?tarik писав: ↑29 серпня 2019, 16:08Отанній рік заправлявся на Стелсі, маю карточку на 1грн знижку, Дизель там по 26,5, заправляв по 25,5. Вроді машина не свариться ніяк, старий дизель 1,9 без турбо. Але дізнався шо знайомий певний час працював на Стелсі, і сказав ні в якому разі не заправлятися там, бо не дуже хорошої якості дизель на 20 літрах грам 800 не доливають. Інший знайомий теж довго заправлявся на Стелсі, в нього 2,5ТДІ, але перейшов зараз на так званий "білоруський" дизель і дуже задоволений.Я останнім часом теж тільки там заправляюся і різницю не помітив, з вихлопної не коптить. В даний момент це на Комунальників стоїть цистерна з ДП і 95. Черги там завжди є. Дизель по 21,7, бенз не пам'ятаю точно але вроді 23 з чимось. Дешевше цін навіть з знижки через програму не знайти в місті))))
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
ок, это третья машина за более чем 10 лет, из них лет 8 уже и тестов было дофига, и отсутствие ремонтов, заправка средняя по цене, не самая дешевая, но каждый сам выбирает что и где, а разговоры мол на окко/вог и т.д. лучше - не более чем маркетинг.w-lom писав: ↑29 серпня 2019, 15:20Не все так просто)
Я тоже заправлялся на одной из дешевых заправок больше года до момента, пока не сравнил пробег расход/км, специально выбрав АЗС ОККО....
Про качество я перестал говорить, хотя до того, всем своим знакомым рекомендовал конкретную заправку.
Поэтому, рекомендую сделать тест, а потом, и делать выводы по отношению к другим АЗС.
тем более выше в комментах форумчане подтверждают слова про обман на типа дорогих заправках, так что я думаю все недоливают
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,