Группа докатилась ...
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Группа докатилась ...
їхньому адміну теж не пошкодить піти на курси самооборони для жінок)))))))))))))
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
був у мене вже з ним якось казус, теж щось тупе викинули, написав в коментах про адміна все що думаю...потім пожалів його і видалив, після цього він мені почав писати))))
ЦЧК прячется при помощи бана ! Стоит кому то подумать не как он и все, бан . Не кой тогда паблик открывать ? 
Настроение улучшилось !
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
а ещё мне нравится, как он оправдывается после наездов "ви не поважаєте роботу команди, ми тут для вас все робимо, а ви нас гімном криєте". И это его главный аргумент во всём)) и пофигу, что они говно делают, а им указывают на это)
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
він звичайно і мудак, але все ж таки групу добре підняв і розкрутив, а тепер на рекламі косить бабло огого....в них 1 день реклами в групі коштує біля 200-300 грн...а якщо місяць то більше 1000...
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
так газета і журнал це не основне....в них ще реклама на сайті є, і коштує вона не мало...xtrade писав:гучно сказано, в кращому випадку на піцу має, газета безкоштовна, журнал не так легко і відбіти.tarik писав:на рекламі косить бабло огого
xtrade писав:гучно сказано, в кращому випадку на піцу має, газета безкоштовна, журнал не так легко і відбіти.tarik писав:на рекламі косить бабло огого
ніфігова піца ... Напиши йому на пошту, щоб скинув прайс на рекламу...
Газета безкоштовна, але в ній, напевно, куча небезкоштовної реклами (ще не бачив того журналу)
Знаю особисто людей, які замовляли рекламу на 1000-1500грн\міс.
Відпочинок в Карпатах ХАТА РІЗЬБЯРА xatarizba.umi.ru