ChatGPT

Вільне спілкування
bucovinec
Постійний користувач
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 236 разів

Re: ChatGPT

Повідомлення bucovinec » 16 січня 2023, 19:27

виставив довжину відповіді на максимальний рівень - 4000 символів

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 23 січня 2023, 09:36

в ножевом сообществе народ тоже добрался до ChatGPT

я не прям суперспециалист в ножах, но вижу ответ как масло маслянное и крайне низкая информационная ценность ответа. а особенно мне понравилось, что багаут известный лёгкостью, а еще очень легкий.
Вкладення
photo_2023-01-19_01-15-10.jpg

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2872 рази

Повідомлення Master » 23 січня 2023, 09:54

kreativ писав:
23 січня 2023, 09:36

я не прям суперспециалист в ножах, но вижу ответ как масло маслянное и крайне низкая информационная ценность ответа. а особенно мне понравилось, что багаут известный лёгкостью, а еще очень легкий.
а в фонарном еще не появился?
:-D
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 23 січня 2023, 10:11

kreativ писав:

Кинули вудочку....буде наступна версія....будуть за це брати бабки....буде повна база....тоді і не буде ,,масло масляне,,.

bucovinec
Постійний користувач

Повідомлення bucovinec » 23 січня 2023, 15:28

Vov4ik писав:
23 січня 2023, 10:11
Кинули вудочку....буде наступна версія....будуть за це брати бабки....буде повна база....тоді і не буде ,,масло масляне,,.
Причому будуть продавати за дорого. Поки є можливість користуватись, користуйтеся. Якщо писати на англ мові, то масло не таке й масляне

UPD. Чатбот поламали користувачі, наразі його вимкнено, поки не запустять під нові потужності) Думаю розробники не планували, що буде настільки великий ажіотаж

bucovinec
Постійний користувач

Повідомлення bucovinec » 23 січня 2023, 15:39

kreativ писав:

Ножі Benchmade Bugout і Spyderco - це високоякісні складні ножі, які користуються популярністю серед любителів ножів. Однак між цими двома брендами є деякі ключові відмінності.

Benchmade Bugout відомий своєю легкою конструкцією та відмінним утриманням кромки. Він має форму клинка drop-point і виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Рукоятка виготовлена з міцного та легкого пластику Grivory.

Ножі Spyderco відомі своїм унікальним отвором "Spyder Hole", який дозволяє легко відкривати їх однією рукою. Багато ножів Spyderco мають листоподібне лезо та ергономічну конструкцію руків'я. Spyderco також має тенденцію експериментувати з різними сталями леза та матеріалами руків'я, пропонуючи користувачеві широкий вибір варіантів на вибір.

Таким чином, Benchmade Bugout - це легкий, високоякісний складаний ніж з лезом типу drop-point та руків'ям Grivory, в той час як ножі Spyderco відомі своїм унікальним механізмом відкривання та широким спектром варіантів леза та руків'я.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Ясно, що технологія в стані альфи, навіть не бети....Але із загальною тематикою, не вузькоспеціалізованою, справляється добре

bucovinec
Постійний користувач

Повідомлення bucovinec » 23 січня 2023, 16:04

Пише якісні доволі тексти для копірайтингу, 23% води в тексті це дуже хороший показник
Вкладення
Screenshot_19.png

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 23 січня 2023, 16:33

Люди переживают, что программисты без работы останутся. Программисты не останутся без работы, а вот копирайтерам привет.
Если бы я не был ленивой опой, я бы уже сделал плагины для вп, мадженты и прочих престошопов. Вот кто еще молодой и не ленивый - делайте, занимайте нишу и будут денюшки :-)

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 23 січня 2023, 17:12

(с)

- Искусственный интеллект не способен на настоящее самостоятельное мышление и целеполагание! Он даже ничего не "знает" по-настоящему, а лишь постоянно составляет ответы на внешние стимулы на основе полученной информации!
- А ты?

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 23 січня 2023, 17:24

kreativ писав:
23 січня 2023, 17:12
(с)

- Искусственный интеллект не способен на настоящее самостоятельное мышление и целеполагание! Он даже ничего не "знает" по-настоящему, а лишь постоянно составляет ответы на внешние стимулы на основе полученной информации!
- А ты?
Фишка в том, что сео тексты оценивает другой искусственный интелект. Это ж все про выдачу поисковую. Вон твое описание в примере - ин риал лайф никто не читает эти тексты, их цель и задача - повыше в поисковой выдаче. Ты их оцениваешь с точки зрения человека, а оценивать то ботик будет. Поэтому расчет на то, что один бот напишет лучше текст для другого бота. А вот сочинения в школе оценивает училка, там пусть дети сами пишут :-)

Відповісти

Повернутись до “Балачки”