.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 352 рази
- Подякували: 966 разів
Re: Свято "8 Березня" це сексизм?
Ну можна подарити букет на 8 Березня, каву з сніданком у ліжко... нічого страшного, зато цілий рік можеш розкидати шкарпетки і не користуватись пральною машиною і праскою )))
Отака х...ня, малята
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Re: Свято
Дивний ти тип.Bublik писав:
Ну особисто в моєму колі знайомих в основному ті хто пройшов армію ті й пашуть по 15 годин витираючи соплі так щоб не посковзнутись. Ті ж знайомі і друзі хто не служив в основному пристойні підприємці з високим рівнем достатку.
p.s. І знову відхилення від теми, але це не дивно, очевидно коли IQ не витягує то з веденням змістовних дискусій по темі виникають проблеми вже на етапі нерозуміння того про що йдеться.
Навести тобі зворотній приклад з відомими бізнесменами та політиками, які, не тільки пройшли службу, а й брали участь у гарячих точках????
Не потрібно прикриватись друзями.
Та й досить скиглити.
Питання щодо приниження тебе жінками та психологічного змушувння купляти їм подарунки.
Це хто тебе так, дружина чи теща зачмирили???
Женщины АстанАвитесь!!
Схоже на психологічну травму.
А щодо 8 Березня, то я з радістю куплю своїм дівчаткам подарунки і привітаю їх зі святом.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Я вижу в твоих словах некоторую логику. Мол по жизни делай что хочешь, а вот 8 марта прям надо чёт замутить ибо та тпринято в обществе и оно тебе диктует некоторую модель поведения. И да, я тоже против навязывания чего либо кому либо.Bublik писав: ↑06 березня 2021, 17:51Коли людині потрібно втретє писати що тема не про мірялки х#ями, а про зовсім інше нічого не залишається як процитувати![]()
p.s. Я своїй дружині авто місяць тому подарував, без якогось свята, а квіти майже завжди міняються в вазі на свіжі доки ті що стоять не завяли. Так надіюсь вже дійде?![]()
Ну а выход какой, раз не хочешь - не делай.
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- Дякував (ла): 660 разів
- Подякували: 174 рази
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Чому ти переходиш на образу???Bublik писав: а про зовсім інше
Невже рівень твого IQ, яким ти хочеш так похвалитися, обмежує тебе в догадках, що я, також, можу тобі накидати образливі нарізки з ютюба???
Та, й виглядаєш жалюгідним, коли перечислюєш, що ти там купив, чи подарував.
Ти ж не збирався чимось там мірятись.
Тому не потрібний цей випендрьож, якщо це не твоє особисте самоствердження.Bublik писав: Коли людині потрібно втретє писати що тема не про мірялки х#ями,
Гарну даю рекомендацію: купи квіти мамі своїй на 8 Березня і привітай її, але не пробуй про якийсь там сексизм нести, боюсь, вона тебе не зрозуміє. В принципі, як і всі ті, ким ти не можеш маніпулювати.
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
Имхо, 8 марта ждут только те, кто обделен вниманием на протяжении года. Хлопцы, тут даже спорить не надо, если кого-то кого-то и терроризируют этим днём, то значит тот этого заслуживает, в основном...
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
Re: Свято