Смена поставщика газа - подводные камни, тарифы
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Смена поставщика газа - подводные камни, тарифы
Я взагалі перший раз чую шо в нас появився новий постачальник. Дуже багато питань виникає....
Як взагалі це можливо? Стоїть газова труба, розходиться на 2, до мене і до сусіда, я перейду на нового постачальника,а він ні. Газ по факту той самий? труба та сама? як тоді постачальники різні? Якщо прорвало спільну газову трубу, то який постачальник тоді ремонтує??? Якщо цей новий постачальник не витримає тиску основного гіганта, його прижмуть, закриється компанія, по факту люди залишаться без постачальника, буду підключатися назад до Газзбут, він не загне знов по 1000000$ за підключення? Шось тут не дуже чисто. Чому в Газзбут є доставка газу, а в Нафтогазі нема, в чому подвох?
Як взагалі це можливо? Стоїть газова труба, розходиться на 2, до мене і до сусіда, я перейду на нового постачальника,а він ні. Газ по факту той самий? труба та сама? як тоді постачальники різні? Якщо прорвало спільну газову трубу, то який постачальник тоді ремонтує??? Якщо цей новий постачальник не витримає тиску основного гіганта, його прижмуть, закриється компанія, по факту люди залишаться без постачальника, буду підключатися назад до Газзбут, він не загне знов по 1000000$ за підключення? Шось тут не дуже чисто. Чому в Газзбут є доставка газу, а в Нафтогазі нема, в чому подвох?
Труба одна, так як вона належить оператору газорозподільних мереж, у нас це Чернівцігаз. По всій Україні це колишні облгази, монополісти. Тому доставку газу ніхто не відміняв. Постачальника можна обрати по факту будь якого. Йому ж ви і будете показники лічильника передавати, а він вже в свою чергу буде проводити взаєморозрахунок з вашим постачальником газу. Якось так.
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
А когда туда отмигрирует достаточно большое количество аленей юзеров - Нафтогаз и сам влупит хороший ценник. А для чего ещё этот загон придуман?
- koka73
- Поважний користувач
так можно скакать между поставщиками , даже если у тебя долги.
все зависит от контракта. я так понимаю годовой не получится спрыгнуть.
а допустим у меня помесячный и я могу через месяц перейти на другого.
Господи, храни Украину.
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
Долги взыщут по-любому. Такие законы алегархи под себя пропихнули.
- koka73
- Поважний користувач
основная мысль в том что переход на другого поставщика это не билет в один конец.
начнут игры с ценами, есть возможность уйти к другому.
сейчас вроде где то 50 поставщиков на рынке, и думаю количество будет расти понемногу.
начнут игры с ценами, есть возможность уйти к другому.
сейчас вроде где то 50 поставщиков на рынке, и думаю количество будет расти понемногу.
Господи, храни Украину.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
50 поставщиків? Шось я таке ще не чувю На скільки я знаю, то в нас в цьому плані повна монополія. От якийсь 1 появився новий постачальник і все..а де ще ті 48?
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Смешно, но даже в нашем облэнерго - газ дешевле чем в газзбыте. Да, РЕМ продает газ. Газовщики кстати часто продают электричество.
Это все что нужно знать про жадность нашего газзбыта
Поставщики - скорее виртуальные все.
Это все что нужно знать про жадность нашего газзбыта
Поставщики - скорее виртуальные все.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки