electron писав: Давайте обговоримо дане питання докладніше.
Акція
Drathaar, була приречена на провал, і діло тут не в байдужості. Акція не була ні проанонсована нормально, ні організована, ні висвітлена. Зміст шось перекривати, якшо не запрошені ЗМІ? Позлити водіїв? Та і перекриття, це і банально, і не дієво.
Якщо вже організовувати "кіпіш", давайте зробимо це нормально.
koka73 дав дуже правильну ссилку, на яку чомусь ніхто не звернув уваги
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... =40#p85101
Давайте створимо групу активістів, накопаємо інформації, що куди і як скаржитись, скаржитись юридично грамотно, щоб було результативно, на емоції ніхто уваги не зверне, організуємо декілька протоколів від ГАЇ для посадових осіб, тиснучи цим самим хоча б психологічно.
Думаю знайдуться активні люди які всю інфу систиматизують, доповнять, юридично обгрунтують і таке інше. Можна організувати невеличкий фонд, щоб наприклад юрист склав шаблони заяв в різні інстанції і плани дій по основним питанням, такі як:
- відновлення асфальтного покриття після проведення ремонту або прокладення комунікацій на дорогах\міжбудикових проїздах
- іксування та відшкодування пошкодження автомобіля\здоровя через невідповідність дорожнього покриття
- усунення аварійно небезпечних вибоїн
- закриття каналізаційних люків
та багато багато іншого. При такому підході, я буду в числі перших, хто скинеться в фонд і прикладу до справи якісь зусилля, і думаю буду не єдиним, так як відстоювати виконання своїх обовязків посадовців вигідніше, ніж постійно ремонтувати авто.
А перекривати рух, це так, дитячі забавки....