Угу, у моего джипа после этих дорог, вся ходовая обсыпалась.Чел век писав:Покупаем Джипы![]()
![]()
.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Сегодня в Лужанах будут блокировать трассу, кто что слыш
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Так мы сами и отвечаем. Что себе выбрали, то и имеем.maratura писав:на прошлой неделе ездил 2раза во Франковск.130км. Один раз через Коломыю (4 часа),второй раз (по дружескому совету,Слава привет) через Городенку ( 5 часов).
Моя машина с момента рождения,такого насилия еще не испытывала. Это п..ц. Даже слов нет. Почему не казнят прилюдно ,кто за это отвечает.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Я не бачив вибора взагалі! Да не було за кого голос віддати !!! Нерас виникає думка чи зарубіжного голову краєни нам не вибрати. Чи в оренду тіпа Ангелу Меркель взяти.........Rassel писав:Так мы сами и отвечаем. Что себе выбрали, то и имеем.maratura писав:на прошлой неделе ездил 2раза во Франковск.130км. Один раз через Коломыю (4 часа),второй раз (по дружескому совету,Слава привет) через Городенку ( 5 часов).
Моя машина с момента рождения,такого насилия еще не испытывала. Это п..ц. Даже слов нет. Почему не казнят прилюдно ,кто за это отвечает.
Востаннє редагувалось 29 травня 2013, 13:33 користувачем jeri, всього редагувалось 2 разів.
Мы в ответе за тех кого приручили (с)jeri писав: Я не бачив вибора взагалі! Да не було за кого голос віддати !!! Нерас виникає думка чи зарубіжного голову краєни нам не вибрати. Чи в оренду тіпа Ангелу Меркель взяти.........
Там не тільки в Меркель справа, а і в громадянах Німеччини. Нам потрібно змінювати все...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- rerik
- Досвідчений
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 80 разів
Мешканці Лужан перекрили трасу на Івано-Франківськ.
http://ukr-ru.net/news/3835558
Востаннє редагувалось 29 травня 2013, 15:31 користувачем rerik, всього редагувалось 1 раз.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
rerik писав:Мешканці Лужан перекрили трасу на Івано-Франківськ.
У Мамаївцях приблизно годину тому теж перекрили трасу. Люди самоорганізували після того, як дізналися, що трасу через погані дороги перекрили у Лужанах.
- Приблизно сто людей ходить пішохідним переходом і немає можливості проїхати машинам, - розповідає сільський голова Мамаївців Сергій Угринчук. - У нас теж погані дороги. Робили частково ямковий ремонт. Наприклад, на кільці у Мамаївцях латали дорогу холодним асфальтом, але там все одно погана дорога. Ремонтували і частину доріг гарячим асфальтом, але зробили лише незначну частину.
Через перекриття руху у Мамаївцях на дорозі затор з десяток машин.
Наразі до села вже приїхало керівництво Служби автомобільних доріг та району. Людям пообіцяли, що розпочнуть ремонт дороги до 13 червня.
Варто всі дороги перекрити де купа ям, в кожному конкретному селі де дорога вбита, але в один день, щоб рух був паралізований УСІМА дорогами області. Тоді був би більший резонанс, ну і загально державне телебачення підтягнути, в новинах показати, щоб вся країна про то знала, може ще десь хтось повторить і наведуть хоч трохи лад.
- Maddoc
- Активіст
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 12 разів
Був десь в четвертій годині на дріждзаводі, рух на Лужани перекритий їдуть в обїздну через Кіцмань

0509446585 або у рельсу)))
electron писав:Варто всі дороги перекрити де купа ям, в кожному конкретному селі де дорога вбита, але в один день, щоб рух був паралізований УСІМА дорогами області. Тоді був би більший резонанс, ну і загально державне телебачення підтягнути, в новинах показати, щоб вся країна про то знала, може ще десь хтось повторить і наведуть хоч трохи лад.
0507102702
Обгрунтуйте чому не розумно?
Може варто і надалі засунути язик самі знаєте куди і викладати гроші за дороги (в пальному) а потім вбивати свої авто на ямах? Давно пора вже починати окрім тролінга на форумі щось робити? Подивіться як реагують в ЄС на зниження зарплат (Люфтганза), на підняття цін на навчання (Франція), на ціни за електроенергію (Токов удар в Болгарії). Може тому там і живуть дещо краще ніж ми жо час від часу виймають язик з невластивого йому місця і відстоюють свої права і ОБОВЯЗКИ ДЕРЖАВИ.
Я говорю не про мітинги партій мені поф яких (я на них не піду, партійним бонзам на пересічного українця глибоко насрати, вони відстоюють свої бізнес інтереси і бізнес інтереси партійних спонсорів), а саме про народні мітинги.
Може варто і надалі засунути язик самі знаєте куди і викладати гроші за дороги (в пальному) а потім вбивати свої авто на ямах? Давно пора вже починати окрім тролінга на форумі щось робити? Подивіться як реагують в ЄС на зниження зарплат (Люфтганза), на підняття цін на навчання (Франція), на ціни за електроенергію (Токов удар в Болгарії). Може тому там і живуть дещо краще ніж ми жо час від часу виймають язик з невластивого йому місця і відстоюють свої права і ОБОВЯЗКИ ДЕРЖАВИ.
Я говорю не про мітинги партій мені поф яких (я на них не піду, партійним бонзам на пересічного українця глибоко насрати, вони відстоюють свої бізнес інтереси і бізнес інтереси партійних спонсорів), а саме про народні мітинги.