охоронна фірма " Тигр "
охоронна фірма " Тигр "
Доброго дня! Прошу допомоги у людей які хоча б щось знають про діяльність охоронної фірми " Тигр " . Як працюють яка форма одягу. І взагалі як вони себе рекомендують в народі. Що охороняють. Який персонал там працює... Чи бачили Ви які об єкти вони охороняють. Хоча б якась інформація... Буду дуже вдячним...
Re: охоронна фірма " Тигр "
Працюють нормально, в основному там "бійці", яким тільки скажи фас, тому народ їх боїться поважає, ну це хто знає шо за хлопці. :)
Мають власну форму, працюють на постійній основі в Егоїсті, наприклад.
Мають власну форму, працюють на постійній основі в Егоїсті, наприклад.
- Midi-Fighter
- Досвідчений
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 9 разів
Якщо можете хтось напишіть по яких об єктах взагалі вони працюють і можливо хтось знає їхній сайт(пробували знайти через нет не виходить нічого). Велике спасибі за Ваші відповіді...
Працюють нормально, в основному там "бійці", яким тільки скажи фас, тому народ їх боїться поважає, ну це хто знає шо за хлопці. :)
Мають власну форму, працюють на постійній основі в Егоїсті, наприклад
Дуже дякую Вам за відповідь. Можете додати як виглядає ззовні їхня форма чи є якась зброя... І які об єкти охороняють. Егоїст я так розумію - це нічний клуб чи як ( справа в тім що я не з Вашого міста а інформація потрібна через нет не знайти)...
Мають власну форму, працюють на постійній основі в Егоїсті, наприклад
Дуже дякую Вам за відповідь. Можете додати як виглядає ззовні їхня форма чи є якась зброя... І які об єкти охороняють. Егоїст я так розумію - це нічний клуб чи як ( справа в тім що я не з Вашого міста а інформація потрібна через нет не знайти)...
быдло
Дякую за відповідь. Якщо могли б на ведіть приклад чому саме " бидло".
Дякую за відповідь. Якщо могли б на ведіть приклад чому саме " бидло".
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач