Україну на «Міс Всесвіт-2014» представить «Наречена війни»

Обговорення подій які трапились в Україні
Відповісти
maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 10 разів

Україну на «Міс Всесвіт-2014» представить «Наречена війни»

Повідомлення maestro » 24 грудня 2014, 08:24

Зображення

Для «Міс Всесвіт-2014» Діани Гаркуші, яка представить Україну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси «Міс Всесвіт-2014» пошили дуже красивий і унікальний національний костюм.

Враховуючи трагічні події останнього року в Україні, дизайнерка Людмила Бушинська створила для Діани костюм під назвою «Наречена війни», - повідомляє «Українська правда.ТаблоID»

21-річна харків'янка Діана Гаркуша представить на «Міс Всесвіт» сукню, виконана в двох кольорах жалоби - чорному і червоному. Сукня оформлена червоними маками, які є символами скорботи за загиблими. Маки, до речі, прикрашені сотнями кристалів Сваровскі.

Вбрання також прикрашає плахта - традиційний елемент національного одягу з тканини з етнічним орнаментом, вишита по краю геометричним малюнком.

Завершує образ терновий вінок з червоними маками та чорним вельоном.

«Я хочу привернути увагу всієї громадськості, світу завдяки такому прекрасному конкурсу як "Міс Всесвіт», тому що цей конкурс пропагує красу і мир! І я переконана, що саме краса, любов і вміння цінувати життя як дар Божий, рятує нашу планету від повного знищення", - сказала авторка костюму українська дизайнера Людмила Бушинська.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

PaypalPartner
Новачок

Re: Україну на «Міс Всесвіт-2014» представить «Наречена війн

Повідомлення PaypalPartner » 02 січня 2015, 14:24

Почему же некрасивые зубы. Красивые. И девушка симпатичная.
Покупка и продажа Paypal за CASH, Приват UAH, WM, ЯД, QIWI, BTC-E. Пишите в личку

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”