Фішка від Яценюка: сильніше затягнути паски!Жесть(((
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Фішка від Яценюка: сильніше затягнути паски!Жесть(((
Мене добили два останні абзаци:
Фішка від Яценюка: сильніше затягнути паски
Новий уряд пропонує низку наджорстких заходів для скорочення видатків бюджету. Після їхнього втілення, жити стане не просто важко, а фактично неможливо. Читаючи всі ініціативи можновладців, складається враження, що на простих українцях банально ставлять досліди, аби подивитися, чи виживуть.
Окрім зазначеного, уряд планує запровадити режим жорсткої економії у всіх сферах життя. Серед ключових – збільшення пенсійного віку, скасування індексації пенсій, допомогу з народження дитини давати тільки якщо загальний дохід родини не більше 6 тисяч гривень. В освіті хочуть скасувати стипендії (окрім сиріт, інвалідів, малозабезпечених та молодих батьків), вчителям і вихователям дитсадків додати навантаження за ті самі гроші, скасувати пільговий проїзд для студентів. У медицині збираються скасувати безкоштовну допомогу у лікарнях (через Конституцію). Для силовиків зменшити пенсії із 70 до 60 відсотків від окладу, а також скасувати виплати допомоги родинам, які втратили годувальника (не стосується учасників АТО).
http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... kraincjah/
Юлія ХОРОШУН
І те чого ми добивалися зовсім не те....
Фішка від Яценюка: сильніше затягнути паски
Новий уряд пропонує низку наджорстких заходів для скорочення видатків бюджету. Після їхнього втілення, жити стане не просто важко, а фактично неможливо. Читаючи всі ініціативи можновладців, складається враження, що на простих українцях банально ставлять досліди, аби подивитися, чи виживуть.
Окрім зазначеного, уряд планує запровадити режим жорсткої економії у всіх сферах життя. Серед ключових – збільшення пенсійного віку, скасування індексації пенсій, допомогу з народження дитини давати тільки якщо загальний дохід родини не більше 6 тисяч гривень. В освіті хочуть скасувати стипендії (окрім сиріт, інвалідів, малозабезпечених та молодих батьків), вчителям і вихователям дитсадків додати навантаження за ті самі гроші, скасувати пільговий проїзд для студентів. У медицині збираються скасувати безкоштовну допомогу у лікарнях (через Конституцію). Для силовиків зменшити пенсії із 70 до 60 відсотків від окладу, а також скасувати виплати допомоги родинам, які втратили годувальника (не стосується учасників АТО).
http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... kraincjah/
Юлія ХОРОШУН
І те чого ми добивалися зовсім не те....
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
Re: Фішка від Яценюка: сильніше затягнути паски!Жесть(((
с одной стороны да, вроде не того добивались ...
но с другой стороны, когда пациент "присмерти" то все средства хороши ...
кролика не оправдываю, но вылезти из той жопы где мы сейчас безболезненно не получится ...
но с другой стороны, когда пациент "присмерти" то все средства хороши ...
кролика не оправдываю, но вылезти из той жопы где мы сейчас безболезненно не получится ...
Востаннє редагувалось 11 грудня 2014, 00:05 користувачем koka73, всього редагувалось 1 раз.
Господи, храни Украину.
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Особенно доставляет, что тему создал человек, который сознательно всеми силами уклоняется от уплаты налогов.
А потом такой - льготы и пенсии сокращают! Сволочи. А налоги я не буду платить, растоможку там пусть дураки платят.
А потом такой - льготы и пенсии сокращают! Сволочи. А налоги я не буду платить, растоможку там пусть дураки платят.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
не йорнічай придурок!Дивись у свій гаманець,може ти ще 30% не сплатив за більші витрати ніж доходи задекларовані тобою!А цю тему не я створив а наш кабмін,я тільки доніс далі влюди,но не для Вас шановний...akinak писав:Особенно доставляет, что тему создал человек, который сознательно всеми силами уклоняется от уплаты налогов.
Налоги мы платим априори - просто "живя" в этой стране ...akinak писав:Особенно доставляет, что тему создал человек, который сознательно всеми силами уклоняется от уплаты налогов.
Не ну если " натуральное хозяйство " - тоды сори. :D
Востаннє редагувалось 11 грудня 2014, 00:18 користувачем Ку1, всього редагувалось 2 разів.
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Я правильно понимаю, что какие-то социальные выплаты из бюджета вы все же получаете (раз вопрос поднят)? И при этом сознательно не платите налоги и гордитесь этим (в соседней теме). И ничего в этой концепции не смущает, да?Dj-Rembrand писав:не йорнічай придурок!Дивись у свій гаманець,може ти ще 30% не сплатив за більші витрати ніж доходи задекларовані тобою!А цю тему не я створив а наш кабмін,я тільки доніс далі влюди,но не для Вас шановний...akinak писав:Особенно доставляет, что тему создал человек, который сознательно всеми силами уклоняется от уплаты налогов.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Справа взагалі мене не стосуєтьсямається наувазі всіх людей хто підпадає під дані критерії.Жалко дітей сиріт і напів сиріт,їх це зачепить і людей які за станом здоров'я не можуть працювати чи на пенсії,одні памперси коштують 280гр. ,а ліки і корм і одяг ти що думаєш я тут це заробляю,та ніхрина тут немає,а де я заробляю тебе не повинно цікавити і чи сплачую я державі чи ні податки.Покажеш мені свої чеки оплат податків тоді я скажу і покажу свої доходи тобі в ПП
Востаннє редагувалось 11 грудня 2014, 00:34 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
жалко,що розумної еліти маловато,розстріляли під час війни....А з тих що залишились не всі генії і от воно і проростає через деяке насіння.Der Konstantin740iL писав:Dj-Rembrand Только можно без оскорблений?
Ну хочет человек быть кормильцем кулявлобив. Научили подстраиваться под систему и кормить подонков со своего кармана, так это его проблемы.
В стане война идет уже почти год , экономика в жопе ,какие памперсы могут быть - весь мир на грани 3й мировой , а Украина- "как между молотом и наковальней" .
Мамочкам советую забыть про " материнский капитал " с 2015 года ( личное субъективное мнение) , и готовится всем к 4й волне -мобилизации((
Мамочкам советую забыть про " материнский капитал " с 2015 года ( личное субъективное мнение) , и готовится всем к 4й волне -мобилизации((
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
без памперсів ніяк,дорого але потрібно,це ж рідна дитина і на ній не економлять,я маю на увазі гігієну.Як і на війні теж не економлять.А в нас все йде на АТО,а воїни там нічого немають,якби не волонтери звісно і між ними є любителі легкої наживи.Ку1 писав:В стане война идет уже почти год , экономика в жопе ,какие памперсы могут быть - весь мир на грани 3й мировой , а Украина- "как между молотом и наковальней" .