Українцям готують дуже цікаву Податкову реформи
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Українцям готують дуже цікаву Податкову реформи
Цього тижня у Верховній Раді можуть представити нову концепцію податкової реформи, над якою спільно працювали Міністерство фінансів України та Державна фіскальна служба. Про це розповіла народний депутат Оксана Продан.
Як розповіла депутат, офіційно текст реформи поки не поширювався, але багато було взято із законопроектів 5079/5080. Сама Продан поки проглянула його “по діагоналі”.
“Мова йде про те, що при разовому декларуванні особа декларує все, що в неї є, і з цього моменту податковим органам надається право контролю доходів і витрат. І якщо у тебе витрати перевищують задекларовані доходи і ти не можеш довести, де ти взяв з раніше задекларованого майна джерело додаткових доходів, які ти витратив, то з перевитрат необхідно буде сплатити 30% податку”, – розповіла вона.
“Фіскальним органам будуть надані повноваження з проведення перевірок. Зокрема, їм надається право без рішення суду самостійно донараховувати: термін пройшов – і відразу на стягнення. Також дається право на стягнення дебіторської заборгованості. Тобто, якщо ти винен гроші бюджету, але з тебе нема чого взяти, але у тебе є чиясь заборгованість перед тобою, то податківці підуть по ланцюжку далі. Там дуже багато ноу-хау … але я не знайшла поки там того, щоб могло стимулювати розвиток бізнесу”, – додала Продан.
За її словами, фіскальні органи працювали на документом усі вихідні, і якщо його схвалять на закритому засіданні Кабінету міністрів, то він може бути внесений на розгляд парламентського комітету з питань податкової та митної політики вже 10 грудня.
http://news.finance.ua/ua/news/~/340167
Як розповіла депутат, офіційно текст реформи поки не поширювався, але багато було взято із законопроектів 5079/5080. Сама Продан поки проглянула його “по діагоналі”.
“Мова йде про те, що при разовому декларуванні особа декларує все, що в неї є, і з цього моменту податковим органам надається право контролю доходів і витрат. І якщо у тебе витрати перевищують задекларовані доходи і ти не можеш довести, де ти взяв з раніше задекларованого майна джерело додаткових доходів, які ти витратив, то з перевитрат необхідно буде сплатити 30% податку”, – розповіла вона.
“Фіскальним органам будуть надані повноваження з проведення перевірок. Зокрема, їм надається право без рішення суду самостійно донараховувати: термін пройшов – і відразу на стягнення. Також дається право на стягнення дебіторської заборгованості. Тобто, якщо ти винен гроші бюджету, але з тебе нема чого взяти, але у тебе є чиясь заборгованість перед тобою, то податківці підуть по ланцюжку далі. Там дуже багато ноу-хау … але я не знайшла поки там того, щоб могло стимулювати розвиток бізнесу”, – додала Продан.
За її словами, фіскальні органи працювали на документом усі вихідні, і якщо його схвалять на закритому засіданні Кабінету міністрів, то він може бути внесений на розгляд парламентського комітету з питань податкової та митної політики вже 10 грудня.
http://news.finance.ua/ua/news/~/340167
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Re: Українцям готують дуже цікаву Податкову реформи
ось і перші прояви Януковізма,це ж заразне,гроші,гроші і чим побільше.Покрещення.Ви що думаєте,що якби зараз був Майдан 3,то що вони б не поводили себе як Яник,теж би відстрілювались і били людей і тікали б з тим що вкрали,але Батьківщина і Свобода як завжи не приділах..warlock писав:вот вам и покращення))))
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Это называется "Добро пожаловать в совок" - это при совдепе никто не мог "высунуться", потому как сразу всех начинало интересовать "не по зарплате живёте, товариСЧ - где взяли?" 
А так складывается впечатление, что в стране "У" правительство решило окончательно убить частное производство и дела с недвижимостью...
Да и сама идея явно идёт в разрез с Конституцией и ничего - кроме взяток - хорошего не принесёт...
Даже при Яныке такого бреда не было...
А так складывается впечатление, что в стране "У" правительство решило окончательно убить частное производство и дела с недвижимостью...
Да и сама идея явно идёт в разрез с Конституцией и ничего - кроме взяток - хорошего не принесёт...
Даже при Яныке такого бреда не было...
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Неужели кто то верил в покращення?Я давно не верю.мы сущкествуем для того чтоб нас всегда имели и им за это ничего не было.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Всё верно - чиновники всегда стремились к одному - чтобы у них всё было и им за это ничего не былоjoker63 писав:Неужели кто то верил в покращення?Я давно не верю.мы сущкествуем для того чтоб нас всегда имели и им за это ничего не было.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
это все туфта(имхо).тк если вы даже купили авто за 100000 у вас обязательно найтется 10 родственников которые подтвердят что они вам одолжили,конечно при условии что вы не живете на з/п 2000 гр/мес.у меня другой вопрос,если где то я не прав,поправте.согласно новому НК,местные бюджеты(слово власти не очень подходит) по своей инициативе могут снимать льготное(!) налогообложение жилой площади,то есть каждый из нас должен платить до 20гр за кв.м.(до 2% от мин.з/п.).
Востаннє редагувалось 09 грудня 2014, 09:29 користувачем sasa, всього редагувалось 1 раз.
Яценюх ще не таке придумає! ...розвів людей з податком
на доходи з депозитів на 15% - всіх!!!!....тепер ще й житло ВСЕ оподаткує!!!!.....й 30% - у кожного забере....Ну прямо - узаконений рекет....
він все правильно сказав людям - "МИ УРЯД КАМІКАДЗЕ"......а більшість подумали,що реформатори....
він все правильно сказав людям - "МИ УРЯД КАМІКАДЗЕ"......а більшість подумали,що реформатори....