УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 835/2014
5) Пункт
Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.
Президент України Петро ПОРОШЕНКО
29 жовтня 2014 року
Версiя для друку
Если погиб родитель в АТО- у второго заберут ребенка *wtf*
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Если погиб родитель в АТО- у второго заберут ребенка *w
Вот это з-н - http://www.president.gov.ua/documents/18342.htmlRuslan писав:УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 835/2014
5) Пункт
Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.
Президент України Петро ПОРОШЕНКО
29 жовтня 2014 року
Версiя для друку
Там никто никого не отбирает - там про помощь детям, родители которых погибли, защищая Украину.
Востаннє редагувалось 03 листопада 2014, 16:36 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Я думаю, при загибелі одного з батьків в АТОзгідно цього Указу треба буде "забезпечити відповідне фінансування ... передбачених законодавством соціальних виплат", всього лише так, як і було при загибелі одного з батьків НЕ в АТО (при втраті годувальника).
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
будем надеяться, просто такие вещи как -то однозначней надо писатьМарволка писав:Я думаю, при загибелі одного з батьків в АТОзгідно цього Указу треба буде "забезпечити відповідне фінансування ... передбачених законодавством соціальних виплат", всього лише так, як і було при загибелі одного з батьків НЕ в АТО (при втраті годувальника).