ВИБОРИ 25 ТРАВНЯ 2014
- Руслан Балан
- Поважний користувач
ВИБОРИ 25 ТРАВНЯ 2014
Пропоную обговорювати кандидатів в цій гілці форуму та зробити свій вибір в опросі з можливістю його зміни. Як-що кандидата немає в опросі - пишіть в темі, Ваш голос буде враховано)
Востаннє редагувалось 25 травня 2014, 21:01 користувачем Руслан Балан, всього редагувалось 4 разів.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА 2014
Забыли моего любимого кандидата "Против всех" 
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Nightprince
- Зацікавлений
- Подякували: 2 рази
серівно ти цим своїм вибором піднімаєш рейтинг першомуKVadik писав:Забыли моего любимого кандидата "Против всех"
- Руслан Балан
- Поважний користувач
ПровокацияИгорь В. писав:Ух ты, за Симоненка голос отдали? )
Сорри, тут только десять вариантов. Мы Ваш голос учтём)))KVadik написав:
Забыли моего любимого кандидата "Против всех"
Я тоже считаю, что не следует в него верить больше, чем он сам в себя. Первый тур надо голосовать по интуиции, а не по инерции, а вот во втором уже отдавать реальному победителю. ИмхоА чего все так за Порошенко впряглись в последнее время ? Повелись на первое мощное информационное втюхивание ?
Как по мне то не решительный, скорее всего ляжет под Путина тем более весь его бизнес завязан в основном на СНГ в следствии сего им будут манипулировать прямо из Кремля.
От тільки халепа, сорі, але голосувалка ні про що. Там по перше немає всіх хто іде на вибори, а по друге є ті хто не іде....
Щоб Балашов ішов на вибори я ще не чув. А Рабиновича забули.....
Щоб Балашов ішов на вибори я ще не чув. А Рабиновича забули.....
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
А может мы конфеты любимBublik писав:А чего все так за Порошенко впряглись в последнее время ? Повелись на первое мощное информационное втюхивание ? :D

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Тимошенко назвала 6 причин, чому вона йде в президенти і жодної, чому їй не треба туди лізти.

Коли її звільнили люди біля лікарні прохали її не лізти у владу.

Коли її звільнили люди біля лікарні прохали її не лізти у владу.
Я наприклад досі ще не зробив вибір. Бачу, що висновків з виборів 2010 вони не зробили і досі не можуть знайти спільної мови.
Однак, я дуже би хотів, що всіх можливих кандидатів (мається на увазі від нинішньої влади) зібрати в один кабінет і не випускати їх доти, поки вони не оберуть серед себе - єдиного кандидата.
До речі чи можливо зробити таке опитування : *Народ України вимагає від політиків єдиного кандидата на виборах президента України 25.05.2014* За - Проти?
Однак, я дуже би хотів, що всіх можливих кандидатів (мається на увазі від нинішньої влади) зібрати в один кабінет і не випускати їх доти, поки вони не оберуть серед себе - єдиного кандидата.
До речі чи можливо зробити таке опитування : *Народ України вимагає від політиків єдиного кандидата на виборах президента України 25.05.2014* За - Проти?