В ОБСЄ стурбовані обмеженням різноманіття ЗМІ в України

Обговорення подій які трапились в Україні
телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

В ОБСЄ стурбовані обмеженням різноманіття ЗМІ в України

Повідомлення телефонист » 11 березня 2014, 21:13

Представник Організації з безпеки і співпраці в Європі зі свободи засобів інформації Дуня Міятович висловила сьогодні занепокоєння з приводу вимог до операторів кабельного телебачення в Україні припинити ретрансляцію певних каналів із Росії.

Вона повторила заклик до влади не йти на ці «репресивні заходи». За її словами, заборона на такі передачі без юридичних підстав є формою цензури, і міркування національної безпеки не можуть використовуватися на шкоду свободі засобів інформації.

Міятович засудила державну пропаганду і розпалювання ненависті, що є, за її словами, елементом сучасної інформаційної війни. Але, вважає вона, кожен має право отримувати інформацію з найрізноманітніших джерел.

Вимикання каналів не є способом вирішити ці проблеми – їм треба протистояти аргументами і власними словами, мовиться у заяві.

Раніше сьогодні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення знову закликала припинити ретрансляцію передач російських телеканалів «Россия 24», ОРТ (Первый канал всемирная сеть), «РТР Планета», «НТВ-Мир» тих провайдерів програмних послуг, які ще не зробили цього раніше. Підставою для цього стало рішення Ради національної безпеки і оборони від 1 березня «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України» і звернення РНБО до Нацради від 6 березня.

Останнім часом державні чи прокремлівські російські засоби інформації ведуть масовану й цілеспрямовану антиукраїнську кампанію дезінформації, яка грубо спотворено висвітлює події в Україні і веде пропаганду на підтримку російського вторгнення до українського Криму і планів Кремля анексувати півострів.

Ссыль: тыц
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Руслан Балан
Поважний користувач

Re: В ОБСЄ стурбовані обмеженням різноманіття ЗМІ в України

Повідомлення Руслан Балан » 11 березня 2014, 21:17

А Вы их смотрели? :mrgreen:
С Вами всё ясно.

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 11 березня 2014, 21:31

Руслан Балан писав:А Вы их смотрели? :mrgreen:
Я не смотрю ТВ уже больше пяти лет.
Руслан Балан писав:С Вами всё ясно.
Я здесь при чем??? К ОБСЕ все вопросы :)
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 11 березня 2014, 21:36

телефонист писав:
Руслан Балан писав:А Вы их смотрели? :mrgreen:
Я не смотрю ТВ уже больше пяти лет.
Раз не смотрите, какова цель выставления темы, как лично тебя обходит то, что хотят отключить трансляцию?

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 11 березня 2014, 21:49

Сулейман писав:Раз не смотрите, какова цель выставления темы, как лично тебя обходит то, что хотят отключить трансляцию?
Шановний, Ви надто погано спілкуєтесь російською, тому краще продовжимо українською, ґаразд?
Мені абсолютно все рівно, що саме транслюють по дебілятору, але...
Ми будуємо демократичне суспільство, чи не так?
В Європі демократія, якщо я не помиляюся...
ОБСЄ - європейська організація, отже вона висловила свою думку відносно демократії та свободи слова в Україні...

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 11 березня 2014, 21:56

телефонист писав:
Сулейман писав:Раз не смотрите, какова цель выставления темы, как лично тебя обходит то, что хотят отключить трансляцию?
Шановний, Ви надто погано спілкуєтесь російською, тому краще продовжимо українською, ґаразд?
Мені абсолютно все рівно, що саме транслюють по дебілятору, але...
Ми будуємо демократичне суспільство, чи не так?
В Європі демократія, якщо я не помиляюся...
ОБСЄ - європейська організація, отже вона висловила свою думку відносно демократії та свободи слова в Україні...
На данный момент рашка разогревает партизанскую войну, в том числе информационную.
Как все стихнет, пожалуйста, да хоть по первому национальному, только не перекручивая информационный поток на свой лад.
Востаннє редагувалось 11 березня 2014, 21:56 користувачем Сулейман, всього редагувалось 1 раз.

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 11 березня 2014, 21:58

Самсон - телевизионист,тут еще и телефонист появился, ожидать, наверное, нужно радиста, а потом возможно и ананиста:)
Хоть они друг другу и дякують но на репу судя по всему это не очень влияет:)
Ув. Самсон, а Вы вообще где то работаете, учитесь?Просто я вижу что вы с утра до ночи на этом форуме(и судя по всему не только на этом), или это и есть Ваша работа тролить на форумах?
Телефонист-пятицентовый ...

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 11 березня 2014, 21:59

Сулейман писав:Как все стихнет, пожалуйста, да хоть по первому национальному, только не перекручивая информационный поток на свой лад.
Це не мені заявляйте, а ОБСЄ, або особисто пані Дуні:)
Востаннє редагувалось 11 березня 2014, 22:00 користувачем телефонист, всього редагувалось 1 раз.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 11 березня 2014, 22:02

телефонист писав: Це не мені заявляйте, а ОБСЄ, або особисто пані Дуні:)
Ок, ты не в теме, твоя задача просто влить в вентилятор.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 11 березня 2014, 22:13

Это телефонист испорченого телефонаЗображення
И с завышенной самооценкой - думает, что тут все слабоумные и отвечает на сообщения соответственно *car*
Востаннє редагувалось 11 березня 2014, 22:23 користувачем Руслан Балан, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”