Флагман ВМС Украины "Сагайдачный" вернулся но не сам

Обговорення подій які трапились в Україні
markus
Досвідчений

Флагман ВМС Украины "Сагайдачный" вернулся но не сам

Повідомлення markus » 04 березня 2014, 16:19

04.03.14 14:57 Флагман ВМС Украины "Сагайдачный" вернулся в Черное море во главе авианосной группы ВМС США
Корабли НАТО вместе с "Гетманом Сагайдачным" вошли в Черное море.

Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на ICTV, США отправили по направлению к Черному морю авианосец USS George H.W. Bush из-за вторжения российской армии в Крым.

По данным СМИ, США отправили ударную группу на авианосце в направлении Черного моря, в ответ на российское вторжение , чтобы иметь возможность реагировать на развитие событий на Крымском полуострове в Украине.

Авианосец сопровождают семнадцать других кораблей и три субмарины, которые 3 марта прошли через Эгейское море. Также утверждается, что данный авианосец на своем борту перевозит 90 самолетов, включая вертолеты разных типов, и несколько истребителей F-22 Raptor. Каждая субмарина имеет двадцать четыре ракетные шахты для запуска ядерных боеголовок. Источник: http://censor.net.ua/n274090

і анекдот на цю тему : Госдеп США сообщил МИД РФ, что ничего не знает об авианосце, 17 боевых кораблях и 3х атомных субмаринах, вошедших в Черное море.- Скорее всего это силы самообороны Майдана, - говорят американские дипломаты :lol:
Вкладення
100.jpg
Востаннє редагувалось 04 березня 2014, 18:30 користувачем markus, всього редагувалось 1 раз.

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Re: Флагман ВМС Украины "Сагайдачный" вернулся но не сам

Повідомлення Trentemoller » 04 березня 2014, 16:38

Гарна новина! *tanksyou*

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 березня 2014, 16:46

От ще би фото авіаносця з кораблями підтримки, в купі з Гетьманом Сагайдачним. Тоді 100% що не фейк.
За анектот дякую :lol: *tanksyou*
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 березня 2014, 21:16

Я хотів фото Авіаносця. Але забув що це махіна мяко кажучи не маленька ;) Памятаєте як везли бурові платформи в Україну? Там для проходу через Босфор, а саме під мостом в Стамбулі, їм зрізали верхні яруси. Тому авіаносець навряд чи зможе зайти в акваторію Чорного моря, тому і ширяться пару днів чутки про нього, а він все не може допливти. А от пара кораблів супроводу може пройти Босфор і Дарданелу, підводний човен може вспливти в нейтральних водах біля Севастополя, як бойові плавці сьогодні біля наших кораблів вспливли і показово плавали на поверхні. Літаки теж на раз можуть повправлятись в вищому пілотажу біля нашого кордону, стартанувши з авіаносця. ;)

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Повідомлення Master » 04 березня 2014, 21:25

Востаннє редагувалось 04 березня 2014, 21:26 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

yourate
Активіст
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення yourate » 04 березня 2014, 21:37

Класний анекдот :lol:
Але якщо можна серйозно ,то сьогодні ліліпутін сказав ,що не признає колишні договори з Україною,бо влада змінилася то вже можна анулювати харківські угоди і вимагати вивід кацапського флоту назавжди...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 березня 2014, 21:41

Дякую за статтю було цікаво почитати. Я і забув про цурис коли Китай купував недобудований авіаносець "Варяг"
Зображення
і турки не хотіли пропускати, через конвенцію, але випустили так як він був ніби то для переобладнання в розважальний комплекс і не мав озброєння.
І за фото дякую, але я хотів фото де наш Сагайдачний іде разом з Бушем, було б цікаве фото ;)

Відносно анулювання угод. Там не тільки флот можна потягнути, там ще і нульовий розподіл, і нехай борги РФ віддає та країна яка існувала до революції. Але це не серйозно. Промова ж була не для заходу. А для підтримки формування відповідної думки в середині РФ. Цікаво спостерігати як в росіян змінюється думка, в залежності від риторики ЗМІ і влади ;)

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 04 березня 2014, 21:55

А не факт що промова була не для заходу.
На заході якраз всі збуджені промовою і розбирають всі жести і міміку Путіна.
пс. на рахунок авіаносця є якась конвенція Монтре.
І дійсно бачив розрахунки що під мостами не пройде.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Nemezida
Постійний користувач

Повідомлення Nemezida » 05 березня 2014, 21:12

sergej1974007 писав:пс. на рахунок авіаносця є якась конвенція Монтре.
І дійсно бачив розрахунки що під мостами не пройде.
Правда? :)

http://espreso.tv/article/2014/03/05/am ... horne_more

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 05 березня 2014, 21:13

Цікаве продовження теми.
Турецька влада дала дозвіл американському авіаносцю перетнути Босфорську протоку впродовж наступних двох днів.
Турецька влада дала дозвіл американському авіаносцю США перетнути Босфорську протоку впродовж наступних двох днів. Про це сьогодні повідомила турецька газета Hürriyet Daily News із посиланням на джерела в уряді. У повідомленні не вказується назва судна.

Однак джерела повідомили виданню на умовах анонімності, що йдеться не про атомний авіаносець USS George H.W. Bush, як повідомили раніше деякі інші ЗМІ, оскільки він є занадто важким і не відіповідає положенням Конвенції Монтре.

Конвенція, яку Туреччина підписала у 1936 році, передбачає, що загальний тоннаж військового судна нечорноморської держави, яке входить у протоки, які контролює Туреччина, не повинен перевищувати 45 тис тонн.
http://ipress.ua/news/turechchyna_dozvo ... 52366.html

Поки писав то мене випередили.
Nemezida Наскільки я зрозумів вони знайшли вихід з проблемою конвенції Монтре, в Чорне море зайде не Буш, а інший авіаносець менших розмірів, щоб не порушити умови конвенції. А саме водотоннажність до 45 тис тон.
Востаннє редагувалось 05 березня 2014, 21:16 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”