УРОДЫ, МАТЬ, ОТЕЦ, И ДЕТИ ИХ БУДУТ УРОДАМИ...ЧТОБ ВЕСЬ ИХ СЕМЕЙНЫЙ АЛЬБОМ СГОРЕЛ.. :x
Свои виллы нихрена не будут облагать налогом...А простому человеку будут все метры плюсовать... скоты..
Re: В Україні набули чинності нові правила плати за нерухоміУРОДЫ, МАТЬ, ОТЕЦ, И ДЕТИ ИХ БУДУТ УРОДАМИ...ЧТОБ ВЕСЬ ИХ СЕМЕЙНЫЙ АЛЬБОМ СГОРЕЛ.. :x
Блін це і малозабеспечених по пару квартир єВодночас у законі розширили перелік пільговиків. Зокрема, податок на нерухомість не платитимуть малозабезпечені сім’ї, опікуни, діти-сироти та діти-інваліди, які виховуються одинокими матерями і батьками.
SLEG писав:УРОДЫ, МАТЬ, ОТЕЦ, И ДЕТИ ИХ БУДУТ УРОДАМИ...ЧТОБ ВЕСЬ ИХ СЕМЕЙНЫЙ АЛЬБОМ СГОРЕЛ.. :x![]()
Свои виллы нихрена не будут облагать налогом...А простому человеку будут все метры плюсовать... скоты..
Так это только начало, как сказать проба пера. Дальше думаю будет больше - налог на всю недвижимость включая комерческую, дальше увеличение ставок и т.д.Хоча сума податку мізерна.
Я не про те. Звісно що в малозабезпечених немає житла площею понад 370 квадратів, чи двох квартир взагалі. Але мене бісить цинізм влади, типу вони крепко піклуються про народ і не будуть оподатковувати тих кого немає за що оподатковувати. Не кажучи про оподаткування дітей взагалі. Це як дітей сиріт які виховуються одинокими батьками (цікаве формулювання) і дітей інвалідів які теж виховуються одинокими батьками виховувати нізя. А от дітей інвалідів в яких є обоє батьків уже можна? Не кажучи про те що збирати податки з дітей це маразізм повний. Наскільки я памятаю до 18 років податки не сплачуються, невже в нас вже і діти мають в податкову ходити і платити податки?Rassel писав:малозабезпеченних цей податок не зачепить, він більше стукне по тим хто дорогих квартир і будинків понакуповував. Хоча сума податку мізерна.