"Не подобаються бендерівці! Ненавиджу їх"
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Ініціативна група кінематографістів BABYLON'13, яка знімає невеликі фільми-історії, розпочала серію відеороликів про Донбас.http://life.pravda.com.ua/society/2013/12/26/147188/ http://life.pravda.com.ua/culture/2013/12/24/146923/ http://www.youtube.com/channel/UCrJIIeA ... mSw/videos
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: "Не подобаються бендерівці! Ненавиджу їх"
- Я сама от туда.
- А где бендеры?
Да вот же они:

*ny_jump*
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
,,,а как ты, такой умный, относишься к НКВД и коммунистам. Ведь они загубили народу в сотни раз больше. Один голод только чего стоит. И действовали, кстати, в отличие от бандеровцев, не у себя дома. И бандеровцы получили сполна. А нквдисты? Только те пострадали, которых сами же и замочили. Или массовые убийства от имени тоталитарного государства это благо?
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Олежик,так об этом то и речь :) сходи по ссылкам,глянь ролики.Ты не так понял,тема ведь в скобках :)Oleja писав:"Не подобаються бендерівці! Ненавиджу їх"
,,,а как ты, такой умный, относишься к НКВД и коммунистам. Ведь они загубили народу в сотни раз больше. Один голод только чего стоит. И действовали, кстати, в отличие от бандеровцев, не у себя дома. И бандеровцы получили сполна. А нквдисты? Только те пострадали, которых сами же и замочили. Или массовые убийства от имени тоталитарного государства это благо?
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
Так не принято у нас по ссылкам ходить и тексты длинные читать, а принято на заголовок посмотреть и свое мнение оставить 
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

Когда уже єтот даунбасс отдадут вместе с януковичем России,люди там без мозгов живут,мнения своего 0,0%
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Дуже хороше, якісне відео, хорошо знято, змонтовно.
А щодо змісту - так... а що тут скажеш!?
Я не міняю своєї думки - іноді тим, хто не в курсі краще не заважати. "бандерівці" тут звісно "ніколи не працювали"
, але живуть чомусь краще за них. Напевно тому, що овни нас "содержать".... :(
Всі хто проти - всім за ... 50-ть, всі прямо таки інтелектуали, у всіх "свіжі власні цікаві аргументи"... а це ж основний електорат там.
печалька..
Але відео таки зроблено професійно. :D
А щодо змісту - так... а що тут скажеш!?
Я не міняю своєї думки - іноді тим, хто не в курсі краще не заважати. "бандерівці" тут звісно "ніколи не працювали"
Всі хто проти - всім за ... 50-ть, всі прямо таки інтелектуали, у всіх "свіжі власні цікаві аргументи"... а це ж основний електорат там.
печалька..
Востаннє редагувалось 26 грудня 2013, 13:36 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
прошу прощения. а вы были в Донецке, Запорожье, Павлограде, Энергодаре.....? не проездом. Откуда желание такое отдать донбасс? Нельзя так разбазаривать землю. Я не хочу повторяться, в предыдущих темах я пытался довести свою точку зрения по этому вопросу. Может Вам полезно будет почитать.Afroum писав:Когда уже єтот даунбасс отдадут вместе с януковичем России,люди там без мозгов живут,мнения своего 0,0%
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
Привіт. ;) У фейсбуці зайди на сторінку Царьова. Публікації почитай, коменти, лишень стримай себе :P постарайся там нічого не коментувати, бо всім форумом прийдеться туди ломанутись рятувати тебе.Дельфин писав:Дуже хороше, якісне відео, хорошо знято, змонтовно.
А щодо змісту - так... а що тут скажеш!?![]()
Я не міняю своєї думки - іноді тим, хто не в курсі краще не заважати. "бандерівці" тут звісно "ніколи не працювали", але живуть чомусь краще за них. Напевно тому, що овни нас "содержать".... :(
печалька..
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Десь приблизно уявляю собі ці тексти. Але знаєш, у мене по перше з молодості звичка ніколи не довдити пяномиу що він пяний, так само як і дурному, що він...
А по друге -вчора Азаров влаштував на ТБ в кращих традиціях СРСР і Зїзду компартії телемарафон. На якому представники областей хвалили його за газ, клялсь в любові і підтримці, він строго запитував чи їздили від їх підприємств люди на Майдан-керівники здивовано посміхались і казали тТА ВИЩО!? Ми працюємо...ну і так далі.. Але біда в іншому - в пориві ейфорії вчора Азаров заявляє на телемарафоні: "А ми вчора на кабміні вирішувалим питання про виділення грошей на зарплати для людей Івано-Франківській області. От як би вони працювали як ви (на сході)..."
ВСЕ! Країну розірвало на частини. Про наслідки таких висловлювань нема змісту навіть говорити. Хто розуміє, той зрозумів. А ти кажеш про якихось гоблінів на сторінці орка. Їм із самого верху дають команду-фас. Тому читати те, що там написано навітть читати не хочу. Напрямок і так зрозумілий...
Я нічого не вигадую і нового не пропоную - я тупо слідую їхньму плану: нах все по частям, щоб залишити собі землі для королюваня. Нехай беруть, і нехай валять до себе. Я НЕ ХОЧУ СВОЇМ ДІТЯМ майбутнього, яке чекає дітей сходу під керіванням бандюковичів. Нехай мої діти будуть жити серед мирних геїв і лесбіянок чим серед маразматиків і бандитів.
А по друге -вчора Азаров влаштував на ТБ в кращих традиціях СРСР і Зїзду компартії телемарафон. На якому представники областей хвалили його за газ, клялсь в любові і підтримці, він строго запитував чи їздили від їх підприємств люди на Майдан-керівники здивовано посміхались і казали тТА ВИЩО!? Ми працюємо...ну і так далі.. Але біда в іншому - в пориві ейфорії вчора Азаров заявляє на телемарафоні: "А ми вчора на кабміні вирішувалим питання про виділення грошей на зарплати для людей Івано-Франківській області. От як би вони працювали як ви (на сході)..."
ВСЕ! Країну розірвало на частини. Про наслідки таких висловлювань нема змісту навіть говорити. Хто розуміє, той зрозумів. А ти кажеш про якихось гоблінів на сторінці орка. Їм із самого верху дають команду-фас. Тому читати те, що там написано навітть читати не хочу. Напрямок і так зрозумілий...
Я нічого не вигадую і нового не пропоную - я тупо слідую їхньму плану: нах все по частям, щоб залишити собі землі для королюваня. Нехай беруть, і нехай валять до себе. Я НЕ ХОЧУ СВОЇМ ДІТЯМ майбутнього, яке чекає дітей сходу під керіванням бандюковичів. Нехай мої діти будуть жити серед мирних геїв і лесбіянок чим серед маразматиків і бандитів.
Востаннє редагувалось 26 грудня 2013, 15:56 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,