Сьогодні під ранок, 10 грудня, у Василькові близько 300 міліціонерів розігнали мітингувальників, які блокували правоохоронців війсьокового училища.
Про це близько 4:30 повідомив УДАРівець Владислав Сергієнко. Пізніше з’явилася інформація, що з Василькова в сторону Києва виїхало близько 15 автобусів із силовиками.
15 автобусів спецназу виїхало з Василькова
Re: 15 автобусів спецназу виїхало з Василькова
У покійного Чеушеску виїхало в напрямку демонстрантів навіть декілька танків..OSzone писав:З Василькова в сторону Києва виїхало близько 15 автобусів із силовиками.
Всі знають чим це закінчилося для (Янушеску) Чеушеску.
не порівнюй. румуни у своєму гніві безстрашні.Roll писав: У покійного Чеушеску виїхало в напрямку демонстрантів навіть декілька танків..
зараз 72 відсотки румунів зрозуміли що то була помилка (опитування грудня минулого року)
Опитування проводив напевно твій кумир "об"єктивних" новин Кисельоув?OSzone писав:не порівнюй. румуни у своєму гніві безстрашні.Roll писав: У покійного Чеушеску виїхало в напрямку демонстрантів навіть декілька танків..
зараз 72 відсотки румунів зрозуміли що то була помилка (опитування грудня минулого року)
прошу тебе, зроби милість, не пиши більше в моїх темах. не провокуй, веди себе виховано.дякую
Й чим тобі не догодив бідолашний кисельов?OSzone писав: прошу тебе, зроби милість, не пиши більше в моїх темах. не провокуй, веди себе виховано.дякую
п.с. У лубянських троллів не може бути своїх тем на українських сайтах!
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
пруф давайтеOSzone писав:не порівнюй. румуни у своєму гніві безстрашні.Roll писав: У покійного Чеушеску виїхало в напрямку демонстрантів навіть декілька танків..
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=