Діти 1-3 класів смт Козова, Тернопільської області, на уроці малювання вирішили намалювати Януковича, коли вчителька була відсутня.
ДИТЯЧА ДУМКА
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
Re: ДИТЯЧА ДУМКА
красота. Гляну віде завтра
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Детьми легче всего манипулировать.И лично мне те люди что принесли эти рисунки просто противны.Имеете свою точку зрения,отстаиваеете ее,вышли на революцию--ваше личное дело.А детей зачем туда путать.Я с ребенком про политику вообще стараюсь не говорить.И не хотел бы чтобы ей в школе рассказывали бы чье то мнение о событиях.Кстати говоря и не рассказывают.Как и не рассказывают про то какая церковь богоугоднее.Хотя в классе представлены все конфессии.
пс.а М айдан на заднем плане становится все более унылым.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
А де ти побачив що дітей вплутують? Написанно ж, що діти проявили власну ініціативу.sergej1974007 писав:Детьми легче всего манипулировать.И лично мне те люди что принесли эти рисунки просто противны.Имеете свою точку зрения,отстаиваеете ее,вышли на революцию--ваше личное дело.А детей зачем туда путать.Я с ребенком про политику вообще стараюсь не говорить.И не хотел бы чтобы ей в школе рассказывали бы чье то мнение о событиях.Кстати говоря и не рассказывают.Как и не рассказывают про то какая церковь богоугоднее.Хотя в классе представлены все конфессии.
І ще Сірожу, -
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
А де ти побачив що дітей вплутують? Написанно ж, що діти проявили власну ініціативу.Rassel писав:sergej1974007 писав:Детьми легче всего манипулировать.И лично мне те люди что принесли эти рисунки просто противны.Имеете свою точку зрения,отстаиваеете ее,вышли на революцию--ваше личное дело.А детей зачем туда путать.Я с ребенком про политику вообще стараюсь не говорить.И не хотел бы чтобы ей в школе рассказывали бы чье то мнение о событиях.Кстати говоря и не рассказывают.Как и не рассказывают про то какая церковь богоугоднее.Хотя в классе представлены все конфессии.
У дітей 1-3 класів власна ініціатива?Коли вчителька вийшла з класу швиденько вирішили намалювати свою думку про недовіру до діючого президента? :) Ви дійсно в це вірите?
А музику вашу я не зміг послухати так як "в відео може бути присутня музика на яку організація ГЕМА не надала відповідні права". :(
Тобто тут в Європі, куди ви збираєтесь так активно ,обмежують мої права спокійно без цензури подивитись Ютуб.