.
- nykivanvas
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: За сепаратизм в и-нете предлогают сажать на 20 лет - Рос
Пора в Україні, такий закон прийняти.
SmartEra - Чохли та аксесуари на Apple iPhone 14 про макс та інші моделі.
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
а що в нас вже якась частина країни відділяється?nykivanvas писав:Пора в Україні, такий закон прийняти.
спочатку заборонять висловлювати бажання єдності, потім почнуть сажати за небажання підтримати владу, а закінчення все ссилкою за анекдоти про президента, будуть як при Сталіні сусід на сусіда донос писати.
Востаннє редагувалось 08 листопада 2013, 15:03 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
Ну, пока они предлОгают, опасаться ничего не надо ;)
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

Згадайте ПіСУАР... Я щось не памятаю, що когось покарали за це. Але в нас такого не буде, всі хто рветься до влади чи вже біля керма вдало розігрують карту "не любові" однієї частини України до іншої. На справді такого немає. Люди в одній частині думають, що опоненти їх ненавидять і навпаки.oberig писав:а що в нас вже якась частина країни відділяється?nykivanvas писав:Пора в Україні, такий закон прийняти.
спочатку заборонять висловлювати бажання єдності, потім почнуть сажати за небажання підтримати владу, а закінчення все ссилкою за анекдоти про президента, будуть як при Сталіні сусід на сусіда донос писати.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Псуар-так Ви праві- штучне розділення. А не покарані, бо по перше немає зак.підстав, по друге ця як решта "гучних" тем в державі- просто відволікання від основних проблем.electron писав: Згадайте ПіСУАР... Я щось не памятаю, що когось покарали за це. Але в нас такого не буде, всі хто рветься до влади чи вже біля керма вдало розігрують карту "не любові" однієї частини України до іншої. На справді такого немає. Люди в одній частині думають, що опоненти їх ненавидять і навпаки.
Так і москалі пообсуждають,посваряться, а в той час керманичі будуть тихо робити свої "діла", коротше як завжди
- nykivanvas
- Активіст
- Контактна інформація:
Я думаю, що таке в Україні є і не поодиночні випадки. Це особливо стосується Півдня і Сходу України.nykivanvas писав:Пора в Україні, такий закон прийняти.
.