Власників авто чекає новий екологічний податок
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
Власників авто чекає новий екологічний податок
Власників машин хочуть обкласти ще одним податком. Ним будуть обкладатися старі машини, а отримані гроші підуть на захист екології, повідомляє "Сегодня".
Нагадаємо, у вересні в Україні вже ввели утилізаційний збір, який передбачає, що у ціну нового авто закладається вартість його утилізації.
Водночас закон передбачає, що якщо у автовиробників є свої потужності для розбирання старих машин, вони можуть не закладати збір в їхню вартість.
Про суму такого податку поки невідомо, але, за словами президента Украналітцентра Олександра Охрименка, він буде не меншим 500-800 грн на рік. Це повинно змусити власників старих машин здавати їх на утилізацію і таким чином забезпечувати роботою шредерний завод і покращувати екологію в країні.
Нагадаємо, у вересні в Україні вже ввели утилізаційний збір, який передбачає, що у ціну нового авто закладається вартість його утилізації.
Водночас закон передбачає, що якщо у автовиробників є свої потужності для розбирання старих машин, вони можуть не закладати збір в їхню вартість.
Про суму такого податку поки невідомо, але, за словами президента Украналітцентра Олександра Охрименка, він буде не меншим 500-800 грн на рік. Це повинно змусити власників старих машин здавати їх на утилізацію і таким чином забезпечувати роботою шредерний завод і покращувати екологію в країні.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
Re: Власників авто чекає новий екологічний податок
Ну все ясно - "Укр Анал ІТ Центр"
Як завжди все через ж...
Як завжди все через ж...
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
Так розумію, 2013 рік в міністерстві поборів обявлено роком автомобіліста... :)
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Яка "Екологія"????Ви думайте,що ці шкуродери думають про екологіююююююююю....Смішно.)))Вони думають ,як свої жопи нашим трудом відгодувати!!!!Чому,Чому я питаю,хоч я на даний час немаю авта,але й ті хто мають,заробили на той засіб для пересування власним мозолем,повинні якомусь придурку башляти,або відати свою ласточку за безцінь!!!!Народ!Це не діло,робімо щось із цим!Досить того,що в бензин включили ремонт доріг,але ніяких доріг так і немає,замість ям-Горби(гроби).Раніше можна було мигнути дальним світлом,попередити,що попереду "Мосор -Колядник"а зараз із цим ближнім світлом одні зайчики як від зварювального апарата і не понятно,чи мигнум мені хтось,чи від ями його трусануло.А з дорученням,то взагалі бардак,нібито відмінили,але і не відмінили.Нормально людям не пояснили,а тепер шукай Власників по техпаспотрах.І скажіть,що доброго вони за своє керівництво зробили для народу????
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
-
krysmars
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Да пздц, мало того что платишь за ремонт авто из-за ах уе вш их дорог, еще и это, суки чтоб вы лопнули от денег и срали ржавыми гвоздями. Дороги нормальными сделайте, безопасность движения обеспечьте, на это вам, гандоны, ума не хватает!? А на поборы, блеать, хватает!? Сами ездите на новых тазиках, уроды. А я предпочитаю поддержанную, но более безопасное авто. 
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Біда в тому,що вони катаютьсі не на своїх Слонах,а на комісованих чи з штрафлощадки.І їм на-сра-ть на всіх!!!!krysmars писав:Да пздц, мало того что платишь за ремонт авто из-за ах уе вш их дорог, еще и это, суки чтоб вы лопнули от денег и срали ржавыми гвоздями. Дороги нормальными сделайте, безопасность движения обеспечьте, на это вам, гандоны, ума не хватает!? А на поборы, блеать, хватает!? Сами ездите на новых тазиках, уроды. А я предпочитаю поддержанную, но более безопасное авто.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.