Залишиться тільки один
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Залишиться тільки один
Востаннє редагувалось 14 вересня 2016, 15:26 користувачем Tyrex7, всього редагувалось 1 раз.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Re: Мінюст дозволив українцям переносити номера
Я для себе бачу в цьому один мінус. Якщо раніше я бачив що номер абонента починався з 05, 066, і тд то телефонував з свого телефону, якщо з 067, 097, і тд то з КС дружини (в неї дуос з МТС і КС, мені КС не потрібен ми завжди поруч), тепер є шанс зателефонувати на 050 і наговорити купу грошей, так як виявиться що абонент перейшов на КС. Мене ж ніхто не попередить що я телефоную в іншу мережу...
До речі самі мобільні оператори не зовсім в захваті від нововведень
http://biz.liga.net/all/telekom/stati/2 ... pravil.htm
До речі самі мобільні оператори не зовсім в захваті від нововведень
http://biz.liga.net/all/telekom/stati/2 ... pravil.htm
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Кто на Киевстаре (Djuice,Beeline) не составит труда проверить перед исходящим звонком к какому оператору принадлежит номер (хотя будет напрягать постоянно это делать) через комбинацию *177*38(код и номер, всего 10 цифр)# и нажать кнопку вызова.
С киевстаром решено, но, как можно будет номер проверить абонентам МТС?
Востаннє редагувалось 10 липня 2013, 20:20 користувачем w-lom, всього редагувалось 1 раз.
Так перевірити можна, але особисто я просто забуду про це :D Та і ліньки кожен раз, перед кожним дзвінком перевіряти. Виходом було б наприклад голосове повідомлення перед викликом на номер іншого оператора, але це знову ж таки не всім сподобається, не всі захочуть чекати поки йому будуть розказувати що він телефонує за межі своєї мережі.
Роби добро і кидай його в воду,
- Юрий Анатолич
- Активіст
Під час встановлення з’єднання з перенесеними абонентськими чи персональними номерами оператор-ініціатор безоплатно повідомляє абонента, що викликає (у визначений ним спосіб), про відмінність тарифу щодо абонентів оператора-ініціатора.
L'exactitude est la politesse des rois.
- Alexman
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
И это не поможет - определение принадлежности идёт просто по коду и первой цифре (серии) номера.w-lom писав:Кто на Киевстаре (Djuice,Beeline) не составит труда проверить перед исходящим звонком к какому оператору принадлежит номер (хотя будет напрягать постоянно это делать) через комбинацию *177*38(код и номер, всего 10 цифр)# и нажать кнопку вызова.