на велосипеді проїхав від східного до західного кордону

Обговорення подій які трапились в Україні
Відповісти
zx_53
Досвідчений
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 45 разів

на велосипеді проїхав від східного до західного кордону

Повідомлення zx_53 » 03 липня 2013, 14:03

Зубний технік із Сумської області на велосипеді проїхав від східного до західного кордону України за 109 годин
назва статті ... :)
http://gazeta.ua/articles/life/_zubnij- ... dno/504939
Мешканець міста Білопілля Сумської області Ігор Кальченко на велосипеді проїхав від східного до західного кордону України за 109 год. Його ім'я внесуть до Національного реєстру рекордів.
"Після фінішу три ночі підряд снилося, що я і досі кручу педалі", - сказав Ігор Кальченко кореспонденту Gazeta.ua.
"Мене супроводжував автобус з групою підтримки. Вони постійно їхали позаду мене. Випереджали лише тоді, коли треба було приготувати їжу. Зупинялися десь на узбіччі і готували на газовій плитці. Коли під'їжджав до них, вже все було готове. Їв в основному каші та сухофрукти — ці продукти дають багато енергії. Їсти майже не хотілося, найбільше хотілося пити. За день випивав 10 літрів води", - додав він.
Ігор Кальченко стартував 24 червня о 22:00 з села Ізваріно Луганської області від кордону з Росією. Фінішував у місті Чоп Закарпатської області 29 червня об 11.09. У дорозі провів 109 годин і 9 хвилин. Рухався із швидкістю 26, 23 км/год
"В середньому крутив педалі 20 годин на добу, спав — всього чотири. Але насправді постійного режиму в мене не було. Лягав спати тоді, коли хотілося. Коли заїхав у Карпати, попав під зливу. Вирішив поспати, поки вона закінчиться. Проспав дві години у мікроавтобусі, а тоді так розморило, що ще дві години не міг піднятися. Сів у сідло лише після того, як випив три чашки кави. Найважче було їхати від Донецька до Новомосковська. Стояла страшенна спека і назустріч віяв сильний вітер. Пісок постійно залітав у ніс і рот. Кілька разів здавалося, що отримав тепловий удар", - розповів Ігор.
"На заході погода була зовсім іншою. В Карпатах температура сягала 14 градусів тепла, а на перевалах опускалася до 6 градусів. Там в мене ноги покривалися білим інеєм", - додав він.
Ігор Кальченко за освітою зубний технік. Останні десять років працює котельщиком на Сумському машинобудівному науково-виробничому об'єднанні імені Фрунзе. На роботу їздить на велосипеді. Щодня долає 100 кілометрів.
Viribus Unitis

dp2000
Новачок

Re: на велосипеді проїхав від східного до західного кордону

Повідомлення dp2000 » 10 липня 2013, 00:56

Молодець!)))
Востаннє редагувалось 10 липня 2013, 00:56 користувачем dp2000, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”