Запустили сайт для скарг на хабарників
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
Запустили сайт для скарг на хабарників
Запустили сайт для скарг на хабарників і обрання головного корупціонера
http://www.pravda.com.ua/news/2013/06/5/6991479/
(http://eu4ukr.wix.com/corruption2013)
У рамках проекту "Чемпіонат з корупції – 2013" запрацював сайт, на якому можна залишити скаргу на хабарників, зафіксувати факт корупції і проголосувати за "головного корупціонера в країні".
З ініціативою проведення такого конкурсу виступили громадські організації "Європейський вибір" і "Антикорупційна рада України", повідомляють "Коментарі".
Як розповів виконавчий директор громадської організації "Європейський вибір" Кирило Животовський, на спеціальному сайті чемпіонату кожен зможе додати свого кандидата на звання "головного корупціонера".
"Такими, як нам здається, можуть стати всі: від дільничного міліціонера, доктора, вчительки або директора школи до чиновників центрального та місцевого рівня, політиків", - зазначив він.
"По кожному "учасникові" чемпіонату буде складена окрема сторінка на сайті. Зауважу, не тільки дивитися (можна), але й додавати свої коментарі, факти, джерела. Вся інформація буде збиратися в офісі чемпіонату, перевірятися, аналізуватися", - пояснив Животовський.
"Чемпіонат з корупції" відбудеться в чотири етапи і за задумом організаторів стане щорічною подією.
На кожному етапі буде оприлюднена інформація про осіб, яких підозрюють у корупції.
17 червня оголосять результати першого етапу конкурсу: найбільш резонансні антикорупційні розслідування громадських організацій та журналістів, які вийшли цього року.
Стартував всеукраїнський проект "Чемпіонат з корупції – 2013" 3 червня.
За підсумками конкурсу будуть відзначені 12 гучних корупційних справ, а їхніх фігурантів нагородять призом "Золотий відткатиш".
Всього за головну "нагороду" позмагаються 500 найбільших українських корупціонерів, номінованих громадянами та громадськими експертами на основі журналістських розслідувань, даних правоохоронних органів, особистого досвіду.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/06/5/6991479/
(http://eu4ukr.wix.com/corruption2013)
У рамках проекту "Чемпіонат з корупції – 2013" запрацював сайт, на якому можна залишити скаргу на хабарників, зафіксувати факт корупції і проголосувати за "головного корупціонера в країні".
З ініціативою проведення такого конкурсу виступили громадські організації "Європейський вибір" і "Антикорупційна рада України", повідомляють "Коментарі".
Як розповів виконавчий директор громадської організації "Європейський вибір" Кирило Животовський, на спеціальному сайті чемпіонату кожен зможе додати свого кандидата на звання "головного корупціонера".
"Такими, як нам здається, можуть стати всі: від дільничного міліціонера, доктора, вчительки або директора школи до чиновників центрального та місцевого рівня, політиків", - зазначив він.
"По кожному "учасникові" чемпіонату буде складена окрема сторінка на сайті. Зауважу, не тільки дивитися (можна), але й додавати свої коментарі, факти, джерела. Вся інформація буде збиратися в офісі чемпіонату, перевірятися, аналізуватися", - пояснив Животовський.
"Чемпіонат з корупції" відбудеться в чотири етапи і за задумом організаторів стане щорічною подією.
На кожному етапі буде оприлюднена інформація про осіб, яких підозрюють у корупції.
17 червня оголосять результати першого етапу конкурсу: найбільш резонансні антикорупційні розслідування громадських організацій та журналістів, які вийшли цього року.
Стартував всеукраїнський проект "Чемпіонат з корупції – 2013" 3 червня.
За підсумками конкурсу будуть відзначені 12 гучних корупційних справ, а їхніх фігурантів нагородять призом "Золотий відткатиш".
Всього за головну "нагороду" позмагаються 500 найбільших українських корупціонерів, номінованих громадянами та громадськими експертами на основі журналістських розслідувань, даних правоохоронних органів, особистого досвіду.
Viribus Unitis
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
Re: Запустили сайт для скарг на хабарників
Ну Ну...
Идея вроде как правильная ..., но реализация... Сайт слеплен на 2 с минусом ... Читать невозможно , да и пока что нечего...
Поглядим что с энтого выйдет... Боюсь, что тоже самое, что и с разными почтовыми ящиками и телефонами доверия (протидії коррупції)...
Интересно кто за этим стоит?...
(зато как минимум будет база адресов недовольных...)
Идея вроде как правильная ..., но реализация... Сайт слеплен на 2 с минусом ... Читать невозможно , да и пока что нечего...
Поглядим что с энтого выйдет... Боюсь, что тоже самое, что и с разными почтовыми ящиками и телефонами доверия (протидії коррупції)...
Интересно кто за этим стоит?...
(зато как минимум будет база адресов недовольных...)
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- advanced member
- Поважний користувач
еще не заходил на сайт и не писал жалобу на взятку, НО предполагаю что без указания ФИО и прочей информации не пройдет такое, и скорей всего с подтверждением типа обратного звонка.
Ну не верю я что у нас может быть какая то рабочая система против коррупции.
- Master
- Легенда Форуму
Вот вот...advanced member писав:еще не заходил на сайт и не писал жалобу на взятку, НО предполагаю что без указания ФИО и прочей информации не пройдет такое, и скорей всего с подтверждением типа обратного звонка.
Она настолко глубоко сидит во всех , что уже наверное никто не верит в то, что от нее можно избавиться!
Любая борьба с ней заканчивается тем, что ее становится еще больше....
А кто главные борцы?... (ну думаю все догадались!..)
Востаннє редагувалось 05 червня 2013, 16:02 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
- advanced member
- Поважний користувач
- Master
- Легенда Форуму
вот это истина!advanced member писав:Взял хабар и не поделился????? Ты наш клиент!
борьба идет не с коррупцией, а за контроль над ней!
(таким образом найдут тех кто берет но не делится.)
Востаннє редагувалось 05 червня 2013, 16:13 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
- advanced member
- Поважний користувач
так это стопроцентов из реальности!!Master писав:вот это истина!advanced member писав:Взял хабар и не поделился????? Ты наш клиент!
борьба идет не с коррупцией а за контроль над ней!
знаю случаи, когда люди работали у кормушки и нисший должностью взял без ведома старшего - вылетел с работы аж бегом и теперь даже не знаю где он.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
цікаво зроблений сайт...щоб надіслати повідомлення зі скаргою, потрібно увести свій е-майл(що в цілком логічно) ,так вони і будуть знати хто ти є...ну хоча є і альтернатива, можна написати не з свого ПК і не зі своєї почти...там є ще цікаві коментарі, де всі прекрасно пишуть імена "героїв" АЛЕ через прекрасно зроблений сайт(мабуть спеціально), там дуже важко щось прочитати, хоча ім'я автора прекрасно можна прочитати

Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,