Українці подали в суд на "Укравтодор" за погані дороги
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
Українці подали в суд на "Укравтодор" за погані дороги
Джерело: http://gazeta.ua/articles/life/_ukrajin ... ogi/499779
22 людини подали колективний позов на "Укравтодор" із вимогою відшкодувати моральний і матеріальний збиток за поломки авто на дорогах.
Позов поданий до Печерського райсуду Києва з подачі юриста Лаврентія Царука.
"Наша головна мета - змусити владу зайнятися дорогами, які знаходяться в жахливому стані, через що кожен день страждає величезна кількість автомобілістів", - зазначив Царук.
Більшість позовів про відшкодування збитку подані на невелику суму - 800 гривень.
"Ми не ставимо за мету заробити гроші. Головна ідея - показати людям, що потрібно робити і як себе вести, щоб змусити "Укравтодор" працювати", - зазначив один із позивачів Ігор Крамаренко.
В даний час активісти реєструють позови до судової інстанції.
Як відомо, у лютому сотні водіїв принесли під офіс "Укравтодору" частини своїх автомобілів, розбитих на столичних дорогах аби змусити відомство виконувати свою роботу і ремонтувати дороги.
Прем'єр Микола Азаров заявив, що ненавидіти "Укравтодор" - це не конструктивно.
22 людини подали колективний позов на "Укравтодор" із вимогою відшкодувати моральний і матеріальний збиток за поломки авто на дорогах.
Позов поданий до Печерського райсуду Києва з подачі юриста Лаврентія Царука.
"Наша головна мета - змусити владу зайнятися дорогами, які знаходяться в жахливому стані, через що кожен день страждає величезна кількість автомобілістів", - зазначив Царук.
Більшість позовів про відшкодування збитку подані на невелику суму - 800 гривень.
"Ми не ставимо за мету заробити гроші. Головна ідея - показати людям, що потрібно робити і як себе вести, щоб змусити "Укравтодор" працювати", - зазначив один із позивачів Ігор Крамаренко.
В даний час активісти реєструють позови до судової інстанції.
Як відомо, у лютому сотні водіїв принесли під офіс "Укравтодору" частини своїх автомобілів, розбитих на столичних дорогах аби змусити відомство виконувати свою роботу і ремонтувати дороги.
Viribus Unitis
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
- Дякував (ла): 10 разів
Re: Українці подали в суд на "Укравтодор" за погані дороги
блин.. как прискорбно на это смотреть... 22 чел... ну где же наша гордость... когда мы уже соберемся.... когда уже этот народ поймет что толпой можно и нужно решать наши проблемы. если хотя бы!!! 50% водителей собралось, их можно было бы испугом взять. я уверен никто не устоит против толпы! ноо у нас большинство - хата с краю 
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
- Дякував (ла): 10 разів
просто я думаю нужно все 100 но хотя бы 50, для того что бы реально нагнать страху! тут такой же вариант как с ментами - если ты их боишься то они тебя жарят, но если ты понимаешь что это такой же человек..о обыкновенный.. ну что что в форме! Так и тут - все эти мажоры-депутаты, чиновники и прочие - это тупо люди, но только мы сами своим соглашение с их действиями заставили их возомнить что они лучше нас! Чушь да это такие же люди и где то, возможно в параллельной вселенной они не у власти а тебе рабочий класс, потому что их жизнь пошла по другому! И это говорит о том, что если собрать толпу, но не 100 не 1000 а дохерища! Да любой из них испугается, испугается что жопа не в тепле и нет уверенности что завтра на сторону большинства не станут и те кто их сегодня защищает . По другому нам с вами просвета не видеть, не дорог не норм зарплат не жизни, не достойной старости, и пока так не состоится все до бесконечности будет продолжаться. Можно говорить что угодно, выбирать кого угодно - ничего! не поменяется! Мега-митинги и только :xWsevolod писав:зачем 50?! хотя бы 10% )))
Тоді ми ненавидимо азірова з його якуновичем з рештою братією - конструктивно
Тоді ми ненавидимо азірова з його якуновичем з рештою братією - конструктивно
Востаннє редагувалось 30 травня 2013, 14:35 користувачем allsoy, всього редагувалось 1 раз.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
Слова Азарова:
Азаров оголосив, що в 2013 р. Укравтодор не будуватиме нові дороги!!! Замість нових доріг українців "порадують" латками.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що минула зима змушує "Укравтодор" в 2013 році відмовитися від запланованого раніше будівництва нових доріг. Про це він повідомив на засіданні уряду 22 травня, передає ТСН.ua.
Азаров повідомив, що "Укравтодор" сконцентрує свої зусилля на поточному та капітальному ремонті наявних доріг, а будівництво нових розпочнеться вже в 2014 році.
Крім того, він виступив за різке посилення вимог до вантажоперевізників із дотримання норм температурного режиму перевезень і ваги вантажів
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Надо бы еще сюда заглянуть:
http://4road.net/ - сайт общественного контроля по вопросам ЖКХ, автодорог, экологии, торговли и побережья.
http://4road.net/ - сайт общественного контроля по вопросам ЖКХ, автодорог, экологии, торговли и побережья.
Всё будет хорошо - я узнавал:)
нажаль ви правийДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:блин.. как прискорбно на это смотреть... 22 чел... ну где же наша гордость... когда мы уже соберемся.... когда уже этот народ поймет что толпой можно и нужно решать наши проблемы. если хотя бы!!! 50% водителей собралось, их можно было бы испугом взять. я уверен никто не устоит против толпы! ноо у нас большинство - хата с краю
и я об етом.все что я понимаю нужен лидер реальный тогда здесь начнется переворотДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:блин.. как прискорбно на это смотреть... 22 чел... ну где же наша гордость... когда мы уже соберемся.... когда уже этот народ поймет что толпой можно и нужно решать наши проблемы. если хотя бы!!! 50% водителей собралось, их можно было бы испугом взять. я уверен никто не устоит против толпы! ноо у нас большинство - хата с краю