.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: Ликвидируют схему переоформления груз. авто в пассажирск
не дають заробити тому хто тепер на цьому живе
покращення так сказати

покращення так сказати
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
Просто считают, что у нас в стране люди слишком мало платят обязательных платежей за машины. П. И. Д. Р. Ы.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

Так люди себе брали такие машины что бы не покупать г*ноВАЗЫ а теперь видимо не имея денег придется ездить на тазике..
Ну так нас же считают "быдлом" 
Востаннє редагувалось 22 травня 2013, 13:47 користувачем Wsevolod, всього редагувалось 1 раз.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Бляха, взагалі перекривають кисень! В нас і так Вази за ціною мерса в Європі. Мали люди змогу купити нормальні машинки за нормальною ціною, а ці Г.д.н.и і цього лишають. Хай собі мито на авто преміум класу піднімуть в 1000 раз, собаки

Востаннє редагувалось 22 травня 2013, 13:48 користувачем Trentemoller, всього редагувалось 1 раз.
Відверто кажучи я не розумію логіку. Ні ну шукати логіку в діях покращенців взагалі марна справа, але тут взагалі ні в які ворота. На митну територію я завожу вантажне авто, потім переобладную в пасажира, тому чому я маю заднім числом сплачувати мито? От я зараз на митну територію України заводжу тканину і фурнітуру, потім з неї шию одяг, це що мені варто сходити на митницю і запИтати яка різниця в митному очищенні тканини і готового виробу, а потім доплатити решту? Вони вже не знають як на людях заробити. І якщо у випадку з легковим авто все більш меньш зрозуміло, давять митом іномарки, щоб люди купували Ланоси і тд. А от в випадку з вантажними бусами взагалі не зрозуміло, скажіть яке авто ворибляється в Україні і воно за параметрами (не якість, а обєм кузова габарити і тд) схоже на Віто, Трафік і тд? Максимум відповідають українському автопрому "пиріжки" Кенго, Берлінго... це Таврія і Ланос пікап, ну і Спринтер ЛТшка то Богдан. Знову ж таки не за якісттю, а за функціоналом.
Відносно мита на авто преміум класу, не варто його піднімати вони купують його за бюджетні кошти.
Відносно мита на авто преміум класу, не варто його піднімати вони купують його за бюджетні кошти.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
тепер багато людей займаються перевезенням з подальшою переробкою на пасажир, от і не дають людям заробити ,все для людей :xelectron писав: А от в випадку з вантажними бусами взагалі не зрозуміло, скажіть яке авто ворибляється в Україні і воно за параметрами (не якість, а обєм кузова габарити і тд) схоже на Віто, Трафік і тд? Максимум відповідають українському автопрому "пиріжки" Кенго, Берлінго... це Таврія і Ланос пікап, ну і Спринтер ЛТшка то Богдан. Знову ж таки не за якісттю, а за функціоналом.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Подивіться на це питання з точки зору не перегонщика, а покупця. Чому людина має переплачувати по суті за вантажне авто. Салон а-ля Бердичів (не кажучи за деякі чернівецькі варіанти) далеко не айс. І всерівно ми маємо вантажне авто з рівнем комфорту вантажника, це і підвіска і сидушки з легковиків замість оригінального салону. Про шумність я взагалі мовчу. Наступне авто буду брати тільки вантажником і сам переробляти, обезшумлювати, ставити оригінальний салон, замість вікон жабри і тд. А то теперішнє просто немає сенсу переробляти зривати все і проклеювати шункою, ставити оригінальні сідушки з пасками безпеки.
До речі на Калині кількість вантажних бусів різко зросла, раніше був зачно більший відсоток вже переобладнаних.
До речі на Калині кількість вантажних бусів різко зросла, раніше був зачно більший відсоток вже переобладнаних.
Роби добро і кидай його в воду,
.