Не эти часом твои люди? -OSzone писав:зараз мої люди в Києві

Не эти часом твои люди? -OSzone писав:зараз мої люди в Києві

Хто-ж тебе ображає? Тебе тут всі люБлядь)OSzone писав: Ти мене ображаєш. Новини Я подаю обєктивні. зараз мої люди (агенти) в Києві та Москві
Шановный, если читали правила, то знаете что над сообщением есть пиктограмма *поскаржитися на це повідомлення* - ей и пользуйтесь, а не флудите в теме.OSzone писав:шановні модератори, останні 2 повідомлення написані в стилі троллінгу та з використанням . прошу покарати винних згідно правил, а саме пунктів 5.1 та 5.2 дякую
А Ви слухаєте що каже Пшонка? Він каже те що йому зверху наказали і все і нічого навіть в своєму відомстві не вирішує. Памятається він казав що силового розгону Майдану не буде, і в ту ж ніч його розігнали.oberig писав:цей .... взагалі погрожує.
а слова "не провокуйте терпіння влади", пан певне погано читав Конституцію
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ЗАСАДИ Стаття 5.
Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування
Re: В Киеве планируется разгон майдана.В таком случае мне множество ваших постов тоже так воспринимать и принимать соответствующие действия?OSzone писав:шановні модератори, останні 2 повідомлення написані в стилі троллінгу та з використанням . прошу покарати винних згідно правил, а саме пунктів 5.1 та 5.2 дякую
я перепрошую, а яке відношення ви маєте до Сергія Бодрова, що поставили собі його аватар?Sl@vcheg писав:какое отношение вы имеете к редакции что поставили себе такой аватар?
Re: В Киеве планируется разгон майдана.Я с вами тут отшучиваться не собираюсь. Неделя бана. И сменить аватар.OSzone писав:я перепрошую, а яке відношення ви маєте до Сергія Бодрова, що поставили собі його аватар?Sl@vcheg писав:какое отношение вы имеете к редакции что поставили себе такой аватар?
будьте об'єктивні, не потрібно провокувати.дякую за розуміння.