В Украине объявили всеобщую мобилизацию

Обговорення подій які трапились в Україні
Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Re: В Украине объявили всеобщую мобилизацию

Повідомлення Nero » 20 січня 2014, 12:42

DJ COSMO писав:Не учтите за грубость,но походу вы многое не досмотрели,смотрящий вы наш.А по поводу всего в одном сообщении,то вам что разве жалко страниц????
досмотрел, смотрящий я ваш.
Страниц не жалко, но зачем забивать тему лишними сообщениями, если можно всё написать в одном. Если надо процитировать несколько сообщений - внизу ответа есть все сообщения с соответствующей кнопкой "Цитата".

Если надо - могу пристебаться к этому по правилам http://forumcv.net/rules/#rule5.6

5.6. Флуд (постинг малоинформативных сообщений) и офтоп - отклонение от темы, заданной автором, автором темы является участник, написавший первое сообщение в теме (шапка топика). Такие посты будут удалятся, а их авторы будут наказываться, при наличии повторных нарушений - вплоть до бана. Если у вас возникает частный вопрос к участнику дискуссии, пишите в ПМ. К флуду приравниваются сообщения, состоящие из одних смайлов, бессодержательные сообщения типа Спасибо, Шас заценим/скачаем, 2 или более одинаковых по смыслу сообщения в ветке, сообщения типа "UP", флейм, существенный уход от темы, создание и обсуждение других тем, в том числе личных, интересных только двум-трем общающимся, а так же сообщения большого объема, не спрятанные под спойлер. Повторяющиеся символы (больше 3-х) и более одного сообщения пользователя подряд (используйте функцию редактирования, если хотите добавить что-то к уже написанному) также расцениваются как флуд.
Востаннє редагувалось 20 січня 2014, 12:43 користувачем Nero, всього редагувалось 1 раз.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 20 січня 2014, 12:47

Nero , згідно цього нафлудили тут всі, не тільки DJ. :D

DJ COSMO
Активіст
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 20 січня 2014, 12:59

Админ розвалил все по полочкам.Зачётно,а я ожидал все в ихнюю пользу.
Я за удаление темы,а начатие другой,только уже толковой,со смыслом.
Зображення

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 20 січня 2014, 13:03

не треба нову, є вже тема для обговорення http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=23408

DJ COSMO
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 20 січня 2014, 13:03

oberig писав:
DJ COSMO писав:
И героя из себя строить ненадо........видали уже героев.
я й не строю, я констатую факти, які претензії особисто до мене? якщо у Вас настрій посваритися, ідіть до дзеркала і сваріться скільки завгодно.

Друже,в мене немае настрою сваритись,в мене чудовий настрiй.Просто я лишень хотiв висловити свою думку тут,а з мене зробили старого комуняку,який не бачить реальностi!!!Тому я кажу,що iду в Киiв зовсiм не ради Майдану,а тому що моему керiвництву буде скучно (зазвичай вони по двое iздять,а тут один).
Зображення

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 20 січня 2014, 13:45

Пару днів не був на форумі, заходжу і бачу одне і теж. Хтось починає срач, потім починається на пару сторінок розборки.... причому срачо стартер спочатку волає про те що ми маємо бути
DJ COSMO писав:Честно,я против Евросоюза,и против Росии.Мы должны быть независимой страной!!!!!
ПОтім виявляється що ми маємо
DJ COSMO писав:станьте раком перед Росией,или идите в армию роботов Евросоюза,когда не сможете пёрнуть без его ведома!!!!
Так ми маємо бути незалежними, чи маємо рачки стояти?
Це був ліричний відступ. ;)
Відносно подій в Києві.
Це все прогнозувалось. Опозиція ніфіга не робить. Тільки віче раз за разом збирає. Більшість поміркованих з Майдану вже пішли. Залишились більш радикально налаштовані люди. Рада приймає маразматичні зЕкони (від слова зек, а не закон), Янукович підписує, паралельно звільняє Льовочкіна, його людей, головнокомандувача сухопутними військами. Через два дні він повідомляє, що іде на переговори. І з якогось дива саме в той день колона іде в Маріїнський парк до ВР. Якщо хтось забув ВР в відпустці до 4 лютого, наф туди взагалі йти? *scratch* Я ще розумію іти до Кабміну, Адміністрації, хоча Яник може і з Межигіря рулити. А що робити біля ВР мені особисто не відомо. Ну нехай, пішли то і пішли. Дорогу їм перекривають менти, але просто стоять, час від часу роблячи вилазки. І нібито відбиваються від атак активістів, гранати сльзогінний газ, гумові кулі, зараз проскакує інфра про пижі і пластикові кулі, снайперів з пластиковими кулями... Дають палити авто, і тд, тим самим форумується картинка для медіа, про хорошого гаранта, який хоче вести переговори і поганих мітингувальників. До речі я не здивуюсь якщо через пару днів на ТБ побачимо, що нові зЕкони дуже класні, бо от бачите які мітингувальники погані, а також покажуть що роблять в Європі з мітингами коли палять авто і магазини. На сході це все дуже класно спрацює.
А винні в всьому цьому опозиція, яка замість того щоб вимагати переговорів і відстоювати вимоги, займалась невідомо чим. От і зараз замість того щоб іти на переговори і там вимагати відміни зЕконів, кажуть що підуть на переговори після їх відміни. Я розумію, що ПР не піде на відміну, але навіщо відмовлятись від переговорів? Чому б не зробити перший раунд в якому гарант (не Лукаш і ко) підписує 1) мораторій на публікацію законів, щоб вони не набули чинності, 2) погоджується з тим що 4 лютого на сесії ВР відміняє ці зЕкони. Паралельно можна вимагати урізання бюджету в адміністрацій, силовиків, а ті гроші які звільняться пустити на медицину, освіту і тд. А вже потім другий раунд на якому можна говорити про перезавантаження/переформатування влади.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 20 січня 2014, 13:45

DJ COSMO писав:Админ розвалил все по полочкам.Зачётно,а я ожидал все в ихнюю пользу.
Я за удаление темы,а начатие другой,только уже толковой,со смыслом.
что я развалил? Не ты автор темы - не тебе решать удалять её или нет. А тема была толковой, пока ты не начал писать в ней.

DJ COSMO
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 20 січня 2014, 13:57

ВСЕ С ВАМИ ЯСНО!!!Я изначально излогал свою мысль.......а в конце меня зделали врагом народа........
Вот так оно и есть у на с в стране.....и будет вседа,пока всех не уничтожат,и не начнут все за ново строить.....
Зображення

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 20 січня 2014, 14:03

electron писав: Якщо хтось забув ВР в відпустці до 4 лютого, наф туди взагалі йти?
Я розумію, що ПР не піде на відміну, але навіщо відмовлятись від переговорів?
На переговори з Клюєвим? Щоб тянути час? Яник на переговри не збирається.
electron писав:Чому б не зробити перший раунд в якому гарант
Я так розумію це питання до Януковича в тебе?
1) мораторій на публікацію законів, щоб вони не набули чинності,
тут всю владу хотять послати нах, а ти кажеш про якийсь закон, який і так ніхто виконувати не збирається. А якщо влада і почне по ньому щось робити запалає не тільки Київ.
electron писав:2) погоджується з тим що 4 лютого на сесії ВР відміняє ці зЕкони. Паралельно можна вимагати урізання бюджету в адміністрацій, силовиків....... А вже потім другий раунд на якому можна говорити про перезавантаження/переформатування влади.
І чим ти краще за "трійку лідерів"? Скажу так - візьми палатку. Постав її на вулиці і пожив там до 4-го лютого. А потім повернешся 4-го і будемо далі говорити про "потім", "переговри, і "вимагати".
А потім вихідці з рекету, члени ОПГ візьмуть і підуть доровільно... Вони ж завжди так робили, коли приходили за баблом. Переговрювали з ними і вони йшли...

В якому світі ти живеш? *scratch*
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 20 січня 2014, 14:04

Що у нас сьогодін в 17-тій годині буде???
Де план міроприємств по Чернівцям?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”