І яка доля Криму в майбутньому?

Обговорення подій які трапились в Україні
Greg
Забанен навсегда

Re: І яка доля Криму в майбутньому?

Повідомлення Greg » 17 березня 2014, 16:53

Игорь В. писав:
Greg писав: Не будь жмотом, русским жить негде.
Вроде ж Российский МИД заявлял, что у них на севере много вакантных мест..
Эти места для украинских беженцев. А себе они в Крыму решили на шару пригрется.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 974 рази
Подякували: 1656 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 17 березня 2014, 16:56

Greg писав:
Sl@vcheg писав:Блин у меня на мысе фиолент учаток с коттеджем, госакт Украины. Мысленно уже начинаю прощаться :(
Не будь жмотом, русским жить негде.
Это точно :D
Я больше переживаю чтоб крови не было и ненависти между нами. А с землей как-то решится, не думаю что все поголовно будут отбирать. И мне чуть проще, в крыму жены родственики и друзья смогут помочь с бамажками и все разузнать. На крайняк перепешу на них. Нарушений и захватов нет, домик в коттеджном кооперативе членами которого тоже являемся, комуналка оплачена на год вперед. Соседи росияне, белорусы, украинцы и тд
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 17 березня 2014, 17:54

Приватну власність наче обіцяли не чіпати.

Buxx
Поважний користувач

Повідомлення Buxx » 17 березня 2014, 19:20

Моє бачення ситуації по Криму на найближчий час:
Рашка на приєднання не піде, бо нарветься на ще більші санкції і ізоляцію. Власне це ми вже бачимо (законопроект про швидке приєднання нових територій автори вже відкликали з думи).
Та і сам по собі Крим зараз для них - це як чемодан без ручки - вислизне з рук і відіб'є всі ноги. Треба вливати постійно бабло, будувати міст, тягнути кабелі електроживлення і труби з водою і газом. На фоні економічних проблем, що намічаються в самій РФії, не кращий сценарій.
Програма максимум - відрізати ще трохи східних територій, щоб мати вихід на Крим по суші і (більш важливо) отримати контроль над стратегічними підприємствами, що інтегровані з рашистською економікою та ВПК. Але не думаю, що путлєр докотився вже до брежнєвського маразму, він - не самовбивця. Адже здійснити це зараз без війни (і тоді вже точно повної ізоляції) неможливо. Та і невідомо ще, як обернеться військова операція, адже на цих територіях немає такої підтримки місцевого населення, як в Криму, і наша армія, як би з неї не сміялися, зможе дати гідний бій.
Ще одне - з відходом Криму значно послаблюється вплив п'ятої колони на політичні процеси - адже це мінус 1,2млн проросійських виборців і баланс сил суттєво перерозподіляється на користь проукраїнців.
Тобто, в цій ситуації в довгостроковому плані Україна навіть виграє економічно та політично. Що реально виграє кремль? Крім задоволення особистих амбіцій і тимчасового росту рейтингу кгбістського наполеона я не бачу плюсів (ну може може мій світогляд обмежений, може будуть якісь глобальні досягнення, які я не розумію, тому не буду на цьому загострювати увагу).
Вважаю, що поточна движуха кремлядів (Крим, концентрація військ на кордоні, дипломатичні ультиматуми, пропаганда) затіяна з метою показати свою рішучість не зупинятися ні перед чим (демонстрація сили) з тим, щоб потім знизити градус напруги і відкотитися на якийсь прийнятний варіант, вийти сухими з води і отримати якусь вигоду.
Що ж це може бути? А в останні дні це вже почали озвучувати Лавров, Медведчук, ще там хтось із наближених до фюрерка - федералізація України з новою конституцією, де було б прописано максимум речей потрібних кремлю (нейтралітет, дві мови, можливість суб'єктам федерації самостійно вести зовнішні справи і т.д.). Кремль не може зараз проковтнути Україну цілком і з останніх сил чіпляється за будь-які можливості не відпускати її в західну орбіту впливу. Цей план, подрібнити на шматки і поступово підім'яти їх під себе, розроблявся вже давно і зараз ми бачимо спроби його впровадження.
Подальша доля країни буде залежати від рішучості і розуму влади та західних союзників. Якщо США та ЄС, ООН будуть послідовними у застосуванні та поетапному посилення санкцій та блокади рашистів, то їм прийдеться відступити. Якщо ж домовляться за нашими спинами, то протистояти власними силами ми цьому не зможемо.
Як результат, поки що Крим буде в підвішеному стані, як Придністров'я, Абхазія, Осетія, і від цього у нас буде більше проблем, ніж коли б його таки приєднали до РФ.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Повідомлення Master » 17 березня 2014, 22:02

Из Госдумы РФ отозвали законопроект о присоединении Крыма
http://worldru.ru/index.php?nma=news&fl ... nums=32014
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 18 березня 2014, 11:29

Master писав:Из Госдумы РФ отозвали законопроект о присоединении Крыма
http://worldru.ru/index.php?nma=news&fl ... nums=32014
Все правильно. В законі вже немає потреби. Путлер зробив фінт вухами і визнав Крим незалежною державою, тому рехферендуму про приєднання вже не потрібно. ПРосто попросять, а рашка приєднає. Правда маленький моментик, референдуму про незалежність то не було. Народ Криму "висловився" за приєднання до РФ, а не за відокремлення від України..... Але хто в рашці на норми права звертає увагу.....
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Buxx
Поважний користувач

Повідомлення Buxx » 18 березня 2014, 14:10

я помилився в своїх оцінках - путлєр заявив про приєднання дуже швидко.
тепер черга заходу, побачимо, чого вартують їх грізні слова, чи будуть вони підкріплені на ділі.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 18 березня 2014, 14:21

Buxx писав:я помилився в своїх оцінках - путлєр заявив про приєднання дуже швидко.
тепер черга заходу, побачимо, чого вартують їх грізні слова, чи будуть вони підкріплені на ділі.
ага-санкції проти пішаків. От такі їх дії. Хто ж буде сваритись із постачальником газу?
Пу рже , як кінь, від таких санкцій.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Buxx
Поважний користувач

Повідомлення Buxx » 18 березня 2014, 16:55

поки що так. можливо між собою домовились, а на публіку теж треба хоч щось показати.
час покаже.

trcgthn99
Активіст

Повідомлення trcgthn99 » 18 березня 2014, 17:58

Зображення
Зображення

Закрито

Повернутись до “Новини України та світу”