Убрали Сашу Белого
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
Re: Убрали Сашу Белого
уже похоронили...
http://charivne.info/news/Rivne-proshch ... -fotovideo
http://charivne.info/news/Rivne-proshch ... -fotovideo
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Жидівські морди, Яценюк і Турчинов вмиватимуться кров'ю за вбивство Олександра! Це вони віддали наказ замминистру МВС України Євдокимову прибрати Музичко. Він, як слухняний пес, виконав наказ. Я і брати з "Правого сектора" не залишимо без покарання це вбивство! Ми обов'язково помстимося! Бiлий разом з іншими воював з "Беркутом" на Майдані в Києві і скидав погану зграю на чолі з Януком. Замість вдячності членам "Правого сектора" за перемогу, його кращих бійців вбивають політики, що зайняли усі солодкі місця у владі. Нікому з "Правого сектора" навіть не запропонували увійти до Кабміну. Нас жорстко кинули опозиціонери, які зараз вирішили позбавитися від тих, хто подарував їм владу. Нічого, ми знову повернемося в Київ і захопимо владу у свої руки. А жиди на чолі з Яценюком висітимуть на ліхтарних стовпах на Хрещатику! Слава Україні, Героям Слава!!!
- Master
- Легенда Форуму
да уж...Tarasik писав:Жидівські морди, Яценюк і Турчинов вмиватимуться кров'ю за вбивство Олександра! Це вони віддали наказ замминистру МВС України Євдокимову прибрати Музичко. Він, як слухняний пес, виконав наказ. Я і брати з "Правого сектора" не залишимо без покарання це вбивство! Ми обов'язково помстимося! Бiлий разом з іншими воював з "Беркутом" на Майдані в Києві і скидав погану зграю на чолі з Януком. Замість вдячності членам "Правого сектора" за перемогу, його кращих бійців вбивають політики, що зайняли усі солодкі місця у владі. Нікому з "Правого сектора" навіть не запропонували увійти до Кабміну. Нас жорстко кинули опозиціонери, які зараз вирішили позбавитися від тих, хто подарував їм владу. Нічого, ми знову повернемося в Київ і захопимо владу у свої руки. А жиди на чолі з Яценюком висітимуть на ліхтарних стовпах на Хрещатику! Слава Україні, Героям Слава!!!
Прям для Путинской прессы пост....
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
да провокатор это типичный, пришло, насрало, убежало.Master писав:да уж...
Прям для Путинской прессы пост....
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Master
- Легенда Форуму
На похороні "Сашка Білого" засвітилось авто Януковича
У Рівному на похороні активіста "Правого сектору" Олександра Музичка засвітилось авто, дуже схоже на одне із тих, що були в автопарку сина Віктора Януковича.
Про це пише місцеве видання "ВСЕ".
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/27/7020499/

Про це пише місцеве видання "ВСЕ".
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/27/7020499/

В новинах обмовились що Правий сектор штурмує Верховну Раду? Поки інфри немає в неті, принаймні я не знайшов.
Виникає запитання невже дійсно вони діють на руку рашистам?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Штурмуют, на Громадськом трансляция.electron писав:В новинах обмовились що Правий сектор штурмує Верховну Раду? Поки інфри немає в неті, принаймні я не знайшов.
- Master
- Легенда Форуму
ну штурманут они Раду - единственный орган...wishmaster.cv писав:А вам не спадало на думку, що це влада - ДІЄ, на руку рашистам???electron писав:В новинах обмовились що Правий сектор штурмує Верховну Раду? Поки інфри немає в неті, принаймні я не знайшов.
что дальше?
останется один "лигитивный" презик - и он введет русские войска в Киев!!!!
одумайтесь!!!!
-
yourate
- Активіст
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 4 рази
А мені його навіть жаль,бо хоч його методи боротьби за Україну були спірними,але з бандитськими режимами можна тільки так боротися...
І додам,що якщо згадати бжільника Ющенка,який грався в демократію з регіонами і комуняками,то в результаті тоді до влади таки прийшов яник...
І додам,що якщо згадати бжільника Ющенка,який грався в демократію з регіонами і комуняками,то в результаті тоді до влади таки прийшов яник...