В Москве убит Борис Немцов

Обговорення подій які трапились в Україні
Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Re: В Москве убит Борис Немцов

Повідомлення Bublik » 28 лютого 2015, 12:38

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 13:17 користувачем Bublik, всього редагувалось 2 разів.

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 28 лютого 2015, 12:52

Bublik писав:...
Нємцова жорстоко вбили в самому центрі Москви напередодні наміченого на 1 березня мітингу, де скоріш за все були б сказані дуже жорсткі слова в адрес Путіна з акцентом на те що російська армія воює в Україні і вбиває наших громадян...
так, основна ознака опозиційності, знання секретів і наявності якихось матеріалів, що викривають злочинну владу - це не говорити нічого під час інтерв'ю і натякати, що ось 1-го березня брехню буде викрито!
справжній опозиціонер ніколи не викриває владу одразу, коли взнає про її злочини!
тільки натякає! і попереджує громадськість, що його можуть вбити за володіння інформації!
але ні в якому разі цю інформацію не можна оприлюднювати! тільки натякати!
бо інакше це вже не опозиціонер!
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 28 лютого 2015, 13:07

Следственный комитет России заявил, что рассматривает несколько версий убийства Бориса Немцова: с целью провокации для дестабилизации политической обстановки, исламско-экстремистскую версию, а также связанную с внутриукраинскими событиями.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 28 лютого 2015, 15:28

Samson,
Як ти ще не знаєШ? - ТЕБЕ НЕМА, ти пусте місце, ти пробіл на форумі. Ти як камінець в ботінку - суко не зручно, але лінь на нього звертати увагу. Ти можеш луснути від свого яду, можеш просто зникнути, можеш щось там писякати собі, але цього ніхто не помітисть. Тебе ж НЕМА! Ти пустий звук, пусте місце.
І це тобі здоровенний подарунок- я тобі відповів. :-D
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 28 лютого 2015, 15:33

Bublik писав: Діло не в тому що ми цікавимось тим що у сусіда, також все правильно з нашими мізками.
Такі як Чечетов самі не викидаються, як Кравченко не стрілявся сам.
Але суть не в цьому. Мене турбує як весь час увагу українців переключають на щось десь там. Ніхто ніколи не знайде чому і навіщо зникають люди, які дуже багато знають. Але всі канали будуть тижнями розповідати про те яким хорошим був Немцов. А потім зявиьться щось інше.
А поміж того олія в магазині уже по 30грн... А з понеділка ціни просто будуть "дивувати не падецки".
Але тем так багато буде у народа для обговрення чогось іншого...
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 28 лютого 2015, 17:26

akinak писав:Следственный комитет России заявил, что рассматривает несколько версий убийства Бориса Немцова: с целью провокации для дестабилизации политической обстановки, исламско-экстремистскую версию, а также связанную с внутриукраинскими событиями.
Я сегодня слышал еще версию про то что женщина ,которая была с ним---украинка---вернулась из Швейцарии вроде где делала аборт--и ребенок типа Немцова должен был быть.
Короче--Дельфин прав---сто версий будем обсуждать про Немцова и на время отвлечемся от роста цен и курса бакса.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 28 лютого 2015, 17:35

путлерские СМИ уже выдвинули "оффверсию" убийства Немцова: его убили по заказу спецслужб Украины с целью реализации провокации против российской власти - и уже активно обсуждают "этот вопиющий цинизм со стороны бЭндеровцев"... *hammer*
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

rerik
Досвідчений
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення rerik » 28 лютого 2015, 23:59

phpBB [video]

Galbann
Зацікавлений

Повідомлення Galbann » 01 березня 2015, 10:13

German писав:путлерские СМИ уже выдвинули "оффверсию" убийства Немцова: его убили по заказу спецслужб Украины с целью реализации провокации против российской власти - и уже активно обсуждают "этот вопиющий цинизм со стороны бЭндеровцев"... *hammer*
Подскажите, где можно прочитать об офверсии убийства. пруф на статью и обсуждения.

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 01 березня 2015, 14:01

Galbann писав:Подскажите, где можно прочитать об офверсии убийства. пруф на статью и обсуждения.
Вот одна из ссылок - http://monavista.ru/news/kadyrov_obvini ... e_nemcova/ - а их там в Инете море.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”