Фюле запропонував прийняти Україну в Євросоюз

Обговорення подій які трапились в Україні
electron
Постійний користувач

Re: Фюле запропонував прийняти Україну в Євросоюз

Повідомлення electron » 18 березня 2014, 13:47

Sl@vcheg писав: Мне другое интересно, давайте взвесим все за и против. На эту тему очень интересно сейчас поговорить.
Сорі, а Ви впевнгені, що хтось із учасників теми захоче вести дискусію?
Особисто я не вірю в членство в ЄС. Але якщо говорити про асоціацію, як більш реальну перспективу то є пара зауважень.
1 паралельно з підписанням асоціації підписати ще одну угоду, яка дає перспективу членства в майбутньому. А чи захоче Україна ставати членом (я б краще мозком став :D ) ЄС ми самі через рік-два вирішимо, як то кажуть поживемо побачимо. До речі відносно частини України як члена ЄС, для якогось там ринку, сорі, але ринок споживання найбільший саме на сході, варто просто подивитись на чисельність населення і все стане зрозуміло. Та ще і заробітчани їдуть більше з заходу, це ще один мінус від приєднання виключно заходу, ринок буде мізерний, а заробітчан до себе пустять.
2 Паралельно з підписанням політичної частини нехай підпишуть ще одну угоду про безвізовий режим. На перших порах просто спрощення візового режиму, а потім після виконання певних норм і тд повне скасування віз, але не через 100 років, а за пару років. На перших порах стандартні 90 днів перебування на території ЄС за пів року. З рашкою то вели переговори про скасування віз, а РФ навіть не парафувала угоду про асоціацію. Молдова парафувала і ще в лютому мали скасовувати візи, потрібно пошукати результати голосування 26 лютого в Європарламенті, а Україна парафувала угоду ще в 2011 році в 2012 в Ялті мали підписувати.......
3 те що відклали підписання економічної складової це на 100000000% вірно. Лишень би наші керівники вижали з ЄС максимум що можна, ще восени хотіли домовлятись як мінімізувати заборону РФ на нашу продукцію. От нехай і на ділі це доводять.
Цікаво почути ще якісь аргументи. Істина народжується в діалозі. ;)
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Romich
Активіст
Подякували: 9 разів

Повідомлення Romich » 18 березня 2014, 13:48

sergej1974007 писав: Якщо без емоцій і тверезо--взагалі немає змісту розглядати вступ до ЕУ.
1.Нас туди ніхто не кличе(за винятком поодиноких діячів які знову таким чином розкручують своє ім"я).
2.Нас там ніхто не чекає.(у них своїх проблем вище голови а Ви хочете щоб вони й за Вас почали думати)
3.Перед нами там стоїть черга.(і в тій черзі країни--жителі яких вже давно мають можливість жити й працювати в ЕУ)
1. ЄС готова підписати договір про асоціацію і це відомо давно, тому ніхто і нікуди я б не став так критично заявляти
2. можливо і не чекає, але вже в односторонньому порядку відкрили кордони для наших товарів (на від міну від рашки яка періодично блокувала наші товари)
3. так черга є, наприклад Туреччина чекає з 1987 року

як кажуть немає диму без вогню, якщо Фюле дозволив собі таку заяву, а Єврокомісія підтверджує цю пропозицію, то питання про "Нас туди ніхто не кличе" і "Перед нами там стоїть черга" можуть, або бути спростованими, або підтвердяться вже найближчим часом.
Питання в іншому чи готові будуть наші політики почати жити чесно?
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей

Bitcoin бесплатно

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 18 березня 2014, 13:53

Andliva писав:Якщо пофантазувати на тему вступу, то великим мінусом, а точніше ярмом стануть різноманітні екологічні програми ЄС, нам вони не по карману, а грантів далеко не на все вистачить.
Так-так. Краще викидати ртутні лампи на смітники і пити потім ту воду, бо їх норми ЗАХИСТУ СВІТУ В ЯКОМУ ТИ ЖИВЕШ, нам не по кишені. Краще батарейку у сміття і пляшки у лісі. Краще вбивча пластмаса і отруйні продукти.

Я би ТІЛЬКИ ЗА ЦЕ вступив в ЄС, щоб їх екологічні норми запрацювати у нас. Особливо Німецькі.
В ЄС, зокрема в Італії, той хто використовує енергозберігаючі технології - сонячні акуумулятори, отримує фінанову допомогу для цього. Пільги і льготи і т.д. А у нас вшивий вітярк спробуй поставити... хабарі і документи замучають.
Востаннє редагувалось 18 березня 2014, 13:59 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 18 березня 2014, 13:58

Romich писав:3. так черга є, наприклад Туреччина чекає з 1987 року
Це не черга, це ВІДМАЗКА. Ну не хоче Німеччина турків, і все. Це МУСУЛЬМАНИ в християнській Європі. Тому ця черга безкінечна для них. Турки -не аргумент. Є і європейські держави які в черзі. Але у нас "ситуація" - нас можуть захапати вороги, тому ми поза черогою. :D
Romich писав:Питання в іншому чи готові будуть наші політики почати жити чесно?
НІ! НІКОЛИ! НІЗАЩО! Тому що це для них політична смерть, бідність і безробіття.
Що робити нам?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Romich
Активіст

Повідомлення Romich » 18 березня 2014, 14:02

як на мене то головним здобутком від вступу може стати початок боротьби з корупцією але цього разу вже справжній, а не імітація, це не буде за 1 день чи навіть рік потрібен час щоб в першу чергу змінилась свідомість у людей
стосовно "- вимруть неконкурентні - втрати роботи на підприємствах, які видають сою за ковбасу, Ланос за авто і т.д."
я б не назвав це мінусом краще хай вимруть такі виробництва ніж люди труїтимуться ліками, їжею і тп, ось глянути тільки на могильники техніки яка була в Чорнобилі ... вони порожні там нема купи радіоактивного металу, мені навіть страшно подумати що зараз з цього металу може бути у когось каструля на кухні чи водопровідна труба ...
сам колись працював інженером-технологом і керівництво заставляло додавати крейду в сировину щоб здешевити кінцевий продукт.

Bitcoin бесплатно

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 18 березня 2014, 14:06

Дельфин писав:
Andliva писав:Якщо пофантазувати на тему вступу, то великим мінусом, а точніше ярмом стануть різноманітні екологічні програми ЄС, нам вони не по карману, а грантів далеко не на все вистачить.
Так-так. Краще викидати ртутні лампи на смітники і пити потім ту воду, бо їх норми ЗАХИСТУ СВІТУ В ЯКОМУ ТИ ЖИВЕШ, нам не по кишені. Краще батарейку у сміття і пляшки у лісі. Краще вбивча пластмаса і отруйні продукти.

Я би ТІЛЬКИ ЗА ЦЕ вступив в ЄС, щоб їх екологічні норми запрацювати у нас. Особливо Німецькі.
В ЄС, зокрема в Італії, той хто використовує енергозберігаючі технології - сонячні акуумулятори, отримує фінанову допомогу для цього. Пільги і льготи і т.д. А у нас вшивий вітярк спробуй поставити... хабарі і документи замучають.

Про технологіі.
Не треба навіть так далеко ходити.
В Німеччині існує програма яка фінансує утеплення будинків пінопластом.
Кожний другий день я на таких будовах.
А утеплювачі--в основному поляки.
Востаннє редагувалось 18 березня 2014, 14:10 користувачем sergej1974007, всього редагувалось 1 раз.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Romich
Активіст

Повідомлення Romich » 18 березня 2014, 14:09

Дельфин писав:Що робити нам?
якщо будуть саботувати вступ до ЄС значить гнати їх всіх, в України не є слабка економіка, тільки подивіться на те скільки вкрали за всі 23 роки і ми не загнулись ми ще можемо працювати. Ці всі страшилки про наплив дешевих товарів з європи це все не на користь політиків але на користь людей. Щоб не ходити далеко беремо Чернівці скільки у нас закрилось підприємств після 91 року? і нічого живі працюємо і живемо я б сказав трохи краще ніж "багаті" промислові східні регіони

Bitcoin бесплатно

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 18 березня 2014, 14:09

Samson писав:
Дельфин писав: Що робити нам?
Брать лопату и идти работать. Так живет вся богатая Европа.

Ще можна попробувати вступати в ЕС без політиків.
Спочатку сам,потім сім"я-родичі.
А ще можна не вступати нікуди а користатись можливостями які надає ЕС.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 18 березня 2014, 14:15

Romich писав:
Дельфин писав:Що робити нам?
якщо будуть саботувати вступ до ЄС значить гнати їх всіх, в України не є слабка економіка, тільки подивіться на те скільки вкрали за всі 23 роки і ми не загнулись ми ще можемо працювати. Ці всі страшилки про наплив дешевих товарів з європи це все не на користь політиків але на користь людей. Щоб не ходити далеко беремо Чернівці скільки у нас закрилось підприємств після 91 року? і нічого живі працюємо і живемо я б сказав трохи краще ніж "багаті" промислові східні регіони
Наша економіка(а особливо економіка Західних регіонів) неконкурентноздатна в порівнянні з Европою.
Тому як тільки Европа відкриє для себе наш ринок--більшість з наших підприємців які щось виробляють-вирощують можуть закриватися.
Залишиться тільки перепродаж товарів з Европи.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 18 березня 2014, 14:39

Дельфин писав:

Запропонував про мінуси поговорити, а не сприймаєш їх. :)
На секундочку, я один з найбільших агітаторів за ЄС, в тій попередній темі на багато сторінок, але це не означає що немає негативних моментів, світ далеко не чорно-білий, як зараз у нас сприймається, і на сході і на заході.
Проти твоїх пляшок у лісі і батарейок на смітниках протиставлю що жодна ТЕС України не відповідає екологічним нормам ЄС, практично ні одне хімічне підприємство, металургічне, цементне і т.д. Банально жодне Українське місто немає каналізаційних очистних споруд, щоб відповідало екологічним нормам, сміттєзвалищ, цей список безкінечний, і виправити це все в короткі сроки НЕМОЖЛИВО!

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”