Мене вбило те що міністр в Раді заявив, що люди не мають нападати на райвіділки міліції. Але чомусь він забув що в людей вибору вже просто немає... Вихід з ситуації по ходу один повна люстрація кадрів від сержанта до міністра. Всіх наф звільнити і набрати нових. Хоча це спрацювало в Грузії, а от у нас я дуже сумніваюсь. Вся система влади в країні спрямована на заробляння грошей. Хочеш в ДАІ заплати начальнику і регулярно носи "внески", хочеш бути не рядовим, начальником носи внески... Керівництво міліції саме вбиває цю структуру, "підбором" кадрів.
Цікаво це тільки мені здається що з 2008 року кількість проблем з міліцією (катування напади міліціонерів на громадян, вибивання зізнань і засудження не винних) значно виросли, а з кожним роком цих випадків стає все більше і більше. Пора б керівництву схаменутись.
.
Re: Мусора изнасиловали девушку в Николаевской обл.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Боятся остаться без работы.electron писав:Мене вбило те що міністр в Раді заявив, що люди не мають нападати на райвіділки міліції.
Само суд в чистом виде оставит без работы целую систему.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
міністр в Раді заявив, що люди не мають нападати на райвіділки міліції
надо было пустить народ в отделение (имеют право), а не газом травить.
- valentinka1-989
- Новачок
Вы знаете, нужно было их просто астрировать, а на лбу выжечь знак-носильник и отпустить с миром, пускай живут.
Ну так у нас же ж "міліція з народом", захищає народ, дивиться за порядком. От тому коли побачили на ганку райвіділку цей самий народ, який прийшов спитати чому вони покривають гвалтівника. То у доблесних міліціянтів анус так звело, що вони одразу забарикадувались і задіяли газ.STREPS писав:міністр в Раді заявив, що люди не мають нападати на райвіділки міліції
Ідею з кастрацією підтримую. Такі покидьки не мають розмножуватись. Тавро також класна штука, щоб всі дівчата і жінки на вулиці знали хто до них наближається.
Роби добро і кидай його в воду,