Украину хотят превратить в дикий запад

Обговорення подій які трапились в Україні

Разрешение на травматическое оружие населению

Поддерживаю
28
47%
Не поддерживаю
30
51%
Мне все равно
1
2%

Всього голосів: 59

Maxi
Досвідчений

Re: Украину хотят превратить в дикий запад

Повідомлення Maxi » 24 травня 2013, 11:22

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 24 травня 2013, 13:12

bagdygar писав:И знаете, как-то не по себе стало. Я как бывший сотрудник милиции, со 100%-ной уверенностью заявляю...
Представьте себе, что начнется... Это уже не Украина будет, а вилд вест какой-то.
Ну звичайно страшно, як колишньому... і всім нинішнім страшновато, от вони і піднімають "хвилю в тазіку".
Це тому, що залишилась звичка, що ментам, і не тільки їм, і трезвим і пяним - можна ВСЕ! А "біомасі", на яку менти не зважають зовсім - не можна нічого. Вона повинна бути німою і послушною, із балом в зубах по першій вимозі.
Ні, я не злий. Що ви!Я просто не люблю коли роблять вигляд, що "екземплярам" із двома класами і одною ізвіліною від фуражки можна ВСЕ і щей і владою прикриватись, а всі інші люди - вони дикі, тупі, і повбивають один одного пукалками.

В ДТП за місяць травмуютється більше людей від пяних мажорів, чим може постраджати від резинки за рік. Але це ніхто не розуміє, тому що "оружиє- ето страшно"!!! :shock: А ДТП - ну так це нормально... :)
Востаннє редагувалось 24 травня 2013, 13:32 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 24 травня 2013, 13:15

я "ЗА" короткоствол боєвий. Це найкращий варіант, якщо говорти про цілі такої зброї.
я не дуже "ЗА" щодо "резинового травмата". Довго пояснювати чому "не дуже за" тому рахуйте - я ЗА.
Я ПРОТИ переляканих носіїв стереотипів і трусливо-безпідставно-безвідповідальних говорунів.

Я писав про це десь... років 6 тому. Якщо у нас і дозволять "щось таке", то це буде пустишка резинова і то ВИКЛЮЧНО, щоб зібрати бабло. А не з метою забезпечення самозахисту людей.
Тай і зараз мені слабо віриться, що це не чергова "утка" з метою відволікти від проблем економіки країни, і перевести говорню на форумах і на лавочках під підїздом в сторону... неіснуючої теми.
Востаннє редагувалось 24 травня 2013, 13:27 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.

bagdygar
Новачок

Повідомлення bagdygar » 24 травня 2013, 21:33

На флобера разрешение не нужно 100%. Производителем флобер определен как спортивный пистолет - это по сути мощная воздушка.

Знаю что раньше в свободной продаже был пистолет для отстрела холостых патронов "Зораки". Его отличие от травмата - отсутствие сужения ствола и вкрученная заглушка. Эту заглушку благополучно выкручивали - и получали отличный резинострел. Правда это могут квалифицировать как переделку/изготовление кустарным методом .... Поэтому заглушку лучше вкручивать, а при необходимости выкручивать ;) *beer* *gun*

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 02 червня 2013, 09:29

9 украинцев погибли вчера в ДТП
ЗА ОДИН ДЕНЬ!!! -
За прошедшие сутки в Украине произошло 89 ДТП, 9 человек погибло. Об этом сообщили в пресс-службе ГССС. Еще 117 человек получили травмы различной степени тяжести.
С начала года в Украине произошло 8398 ДТП, в которых погибло 1075 человек.
За 5 місяців - 1075 людей. *facepalm

А цій темі мені хотіли довести що 20-30-50 п'яних ідіотів ЗА РІК , які зроблять собі синці і навіть один-два загине здуру - це прямо таки винищення населення. *gun*
І що ця купка ідіотів є великим аргументом проти можливості захистити себе від того, ХТО ВЖЕ МАЄ ЗБРОЮ. І що на купку пяних ідіотів треба рівнятись всім. І що по ним треба міряти всіх!
Якби зараз запитали чи дозволяти авто і показали аварії, то всі би кричали - ""НІ!!! :shock: Це почнуть їздити по тротуарах! Вийти з дому не буде як!" Просто всі звикли з авто і помічають тільки ВИГОДУ.

Багато людей, знаючи що отримає у відповідь адекватну здачу полізе ризикувати??
Багато хто суне руку в клітку тигра? в мясорубку?, кидається з моста ? заходить в боксерський клуб і кричить "ви педики", багато такої дурі? Чому мало? Тому, що знають, що отримають здачу. То чому, знаючи, що отримаєш у відповідь те саме, ти полізеш діставати зброю? НІКОЛИ НІХТО не лізе в бійку із рівним суперником. Бють тільки слабших за себе, тих хто не дасть здачу адекватну. Нафіга вимахувати зброєю, якщо вона є і у супротивника і ти теж саме отримаєш??
Зброя завжди була фактором стримування!!!!

А приклади ідіотизму - так вони є скрізь. Приклади небезпеки - подивіться на дороги. Але живуть же якось всі.
Тому, перед тим як кричати, "караул" на цю тему - крепко подумайте над цим.
Не треба малювати собі того, чого нема і рівняти всіх по купці ідіотів, що є в кожному суспільстві. Дивіться на вигоди від цього, як у випадку із авто.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 02 червня 2013, 10:27

+1
Все четко написано.

AndroID
Зацікавлений

Повідомлення AndroID » 02 червня 2013, 10:55

Рабам иметь оружие во все времена запрещалось, только свободные граждане имели право на самозащиту. Делайте выводы сами.

S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 02 червня 2013, 11:35

Тобто ти цим хотів сказати, що ми всі тут раби :?: :?: :?:
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”