А я і засуджую.Руслан Балан
Можете меня осуждать.
Маленька поправочка. Братський народ перестав нам бути братським вже так років 200, якщо не більше.
І "братський" народ не більше ніж міф, який втлумачували в голови десятиліттями для утримання сфери впливу на нашій території.
Особисто моя позиція - бачучи тотальну розруху там, моральну і національну деградацію, враховуючи відношення "братів" до нас в минулому і теперішньому я ні на грам не хочу брататись із сусідом - окупантом, загарбником, дикарем, який звик брати все що заманеться без дозволу, цивілізованих перемовин і розумної співпраці.
І дітей своїх виховую в дусі націоналізму, патріотизму і почутті гордості за свою національну приналежність. Я не ідолопоклонник Європи, як би там не було вони також все роблять із корисливих мотивів. Так просто в цьому світі нічого не буває. Але між двох зол вибирають те, яке менше. Хто не пробує і нічого не міняє не може знати як буде далі. І процеси зміни вже почалися.
І ще одне. Від того чого нам хочеться мало чого залежить. Більшість вирішують "властьимущие". А нас чують тільки методами революцій, і то дуже швидко забувають про голос народу.