Бухарест оголосив буковинців, молдован та бессарабців румуна
- -KN-
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 215 разів
Re: Бухарест оголосив буковинців, молдован та бессарабців ру
Какой Киевкой Руси. Такого государства не сущесвовало.
А вы говорите что историю знаете....
Храни нас Бог от дураков с активной жизненной позицией.
- -KN-
- Постійний користувач
Ну монголы вряд ли, а вот венгры да, могут. Вы знаете , они здесь жили. Около 100 лет. До временного периода, котрый называется Киевской Русью. Гдето в 7 -8 веке. В районе Новоднестровска.А в 14 в. Молд. княжество было под протекторатом Венгрии....SLAVON писав:[На нас ещё и монголы могут претендовать и венгры.
Да, и пожалуйста не цитируйте вики ... как ее там, педию. В определенных кругах это считается дурным тоном.
Востаннє редагувалось 17 травня 2013, 00:47 користувачем -KN-, всього редагувалось 1 раз.
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
А почему монголы врядли?Они тоже люди,у них тоже есть своё государсво и чем они хуже венгров?Ежели Вы желаете,я не буду цитировать вики ... как ее там, педию,дабы не покоробить эти самые "определённые круги",полно и других документов.но это к сожалению не убережёт Вас от незнания собственной истории.Кстати,Новоднестровск и весь Сокирянский р-он не относится к Северной Буковине,это так на всякий случай немного исторической географии.
Востаннє редагувалось 17 травня 2013, 02:06 користувачем SLAVON, всього редагувалось 2 разів.
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
такого негде не написано, нет такого понятия автоматическая потеря укр гражданства ...Якщо людина ДОБРОВІЛЬНО отримала громадянство іншої країни то вона автоматично втрачає українське.
в реале пока нет ( ИМХО ) никакого наказания за румынское гражданство ... Хотели ( или ввели )
АДМИН ответственность, там штраф около 500грн... Ну заплатят владельцы гражданства других стран этот штраф,
деньги скажем так не сильно большие , а по закону никто не может быть наказан дважды за одно и тоже правонарушение ...
то есть заплатил штраф , и реабилитировался ...
для того чтоб утерять УКР гражданство, человек должен подать заяву на то чтоб его лишили гражданства ,
а лишение гражданства проходит путем ЛИЧНОГО приказа УКР президента ... Насколько я знаю за последних
5 лет , прецедентов не было ...
Господи, храни Украину.
- -KN-
- Постійний користувач
Ну как вам сказать. ...SLAVON писав:А почему монголы врядли?
.
Любое мало мальски знАчимое событие оставляет после себя какие то следы. , Ну к примеру взять тех же венгров. Следы их пребывания на наших землях я находил. Не могу сказать что много, но есть ( не следует забывать и о малонаселенности края в то время). А вот с монголами проблемма. За более чем20 лет,и ни одной находки. Неужели плохо искал? Не думаю. Вероятнее всего налицо миф о монголах.И скорее всего не они являются виновниками той трагедии, практически оставившей без населения огромные территории...
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Народ, вы хоть саму суть поняли зачем Румуния начала делать из украинцев румынов?
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Ви заперечуєте існування князівства Київського? Більш звичною назвою (розмовною так сказати) є Київська Русь.-KN- писав:Какой Киевкой Руси. Такого государства не сущесвовало.
Як Ви думаєте вийшовши на вулицю і запитавши в 100 людей якою країною керували князі Аскольд, Дір, Олег, Ігор, Ольга, Святослав, Володимир, Ярослав Мудрий? Я чомусь думаю що про Велике князівство Київське згадають дай Бог чоловік 5-10, а всі скажуть саме про Київську Русь.
Востаннє редагувалось 17 травня 2013, 09:26 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Я ж дав посилання на ВР з Законом про громадянство України....... От спеціально для Вас же навіть цитату з Закону дав, всерівно ліньки читати. Прецендентів немає тому що влада зайнята трохи іншими справами. Ну і якщо почати шукати людей з подвійним громадянством то може виявитись що ситуація вже критична і не тільки в нас. Я наводив ще Закарпаття, Севастополь, в Криму росіяни паспорти не дають, тому що там татарів багато і вони в Росію не підуть, краще свою власну державу зроблять.koka73 писав:такого негде не написано, нет такого понятия автоматическая потеря укр гражданства ...Якщо людина ДОБРОВІЛЬНО отримала громадянство іншої країни то вона автоматично втрачає українське.
в реале пока нет ( ИМХО ) никакого наказания за румынское гражданство ... Хотели ( или ввели )
АДМИН ответственность, там штраф около 500грн... Ну заплатят владельцы гражданства других стран этот штраф,
деньги скажем так не сильно большие , а по закону никто не может быть наказан дважды за одно и тоже правонарушение ...
то есть заплатил штраф , и реабилитировался ...
для того чтоб утерять УКР гражданство, человек должен подать заяву на то чтоб его лишили гражданства ,
а лишение гражданства проходит путем ЛИЧНОГО приказа УКР президента ... Насколько я знаю за последних
5 лет , прецедентов не было ...
Там словами по білому написано
Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України
1) добровільне набуття громадянином України громадянства
іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття.
Добровільним набуттям громадянства іншої держави вважаються
всі випадки, коли громадянин України для набуття громадянства
іншої держави повинен був звертатися із заявою чи клопотанням про
таке набуття відповідно до порядку, встановленого національним
законодавством держави, громадянство якої набуто.
Расел.
Чому румуни такке зробили цілком зрозуміло, це їхня ідея про велику Румунію. Вони і молдаван в Чернівцях вважають румунами, і мають непереборне бажання "назбирати" в нас в області певну кількість етнічних громадян своєї країни. Тоді можна згадати анексію Буковини в 40 році і починати відстоювати право своїх "громадян" жити на батьківщині.
Звісно це не є справою десятка років, спочатку потрібно переконати цих "громадян" що вони є румунами і мають жити в Румунії, але не переїхати, а щоб Румунія була в них вдома. Для цього потрібно щоб Україна виконуючи мовну хартію відкривала румунські школи, проводити різні культурні заходи і тд (деякі румунські фестивалі вже проводяться), а коли виросте нове покоління дітей новоутворених громадян то вони вже будуть виховані в потрібному ракурсі. Румунія вже відібрала в України частину території через суд, поки вони цікавились виключно газом навколо острова Зміїний, але прецендент є і Румунія пробу мязів вже провела.
Востаннє редагувалось 17 травня 2013, 09:23 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
вы описываете Підстави для втрати громадянства України ...Я ж дав посилання на ВР з Законом про громадянство України...
я же вам описываю саму процедуру утраты укр гражданства ...
я всегда умиляюсь при словах автоматично втрачає українське.,
нету такого автомата... и у человека будет два ( и более гражданства ) пока
САМ президент не подпишет указ об утрате гражданства данного человека ...
поэтому даже добровольно написав заяву об утрате укр гражданства,
не факт что указ подпишет президент в ближайшее время ...
Господи, храни Украину.
Так це питання просто до того чому в нас не виконують НПА загалом і Закон про громадянство... зокрема.
До речі якщо людина напише заяву то не думаю що її не позбавлять громадянства.
Якщо говорити чому не шукають людей які мають декілька паспортів, то може тому що при проведені перепису населення виявиться що завдяки діям влади (тут я не про діючу, а взагалі про всі влади за останні 10-15 років, паспорти роздають давно) в Україні різко зменшилась кількість українців (не за національністю, а за громадянством), і нас вже не 52 і навіть не 48 мільйонів а десь так 40-43?
Чим закінчилось роздавання паспортів Росії в Грузії ми знаємо..... Не думаю що румуни воювати будуть, але судовий шлях вони вже випробували. Тому свідомим людям не варто взагалі займатись такими речами як подвійне громадянство.
Проте варто подивитись на причину чому взагалі беруть румунські паспорти. Люди просто хочуть вільно їздити Європою. Як тільки Україна полегшить отримання віз для подорожей в Європу то кількість бажаючих різко скоротиться. Почати можна хоча б з угоди про асоціацію, яку все ніяк не можуть підписати.
До речі якщо людина напише заяву то не думаю що її не позбавлять громадянства.
Якщо говорити чому не шукають людей які мають декілька паспортів, то може тому що при проведені перепису населення виявиться що завдяки діям влади (тут я не про діючу, а взагалі про всі влади за останні 10-15 років, паспорти роздають давно) в Україні різко зменшилась кількість українців (не за національністю, а за громадянством), і нас вже не 52 і навіть не 48 мільйонів а десь так 40-43?
Чим закінчилось роздавання паспортів Росії в Грузії ми знаємо..... Не думаю що румуни воювати будуть, але судовий шлях вони вже випробували. Тому свідомим людям не варто взагалі займатись такими речами як подвійне громадянство.
Проте варто подивитись на причину чому взагалі беруть румунські паспорти. Люди просто хочуть вільно їздити Європою. Як тільки Україна полегшить отримання віз для подорожей в Європу то кількість бажаючих різко скоротиться. Почати можна хоча б з угоди про асоціацію, яку все ніяк не можуть підписати.
Востаннє редагувалось 17 травня 2013, 12:44 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.