Нові закони - "покращення" ВСІМ!
Re: Нові закони - "покращення" ВСІМ!
oberig, то вже буде занадто пізно. На жаль, в мене теж є знайомі котрі не розуміють що в країні робиться, не бачать, не хочуть бачити. При чому різного віку, від 25 і до 85. Їм це все до одного місця, більшість з них називають себе "русскими", хоча я їм кажу що ви в такому випадку росіяни.
Чесно кажучи, я не знаю що цей народ пробудить. Зате я знаю звідки йде зло на нашу Україну, і йде воно звідти вже багато віків, а ти хто це розуміє дуже мало :( , а хто не розуміє - то для них і слово "Україна" нічого не значить
Чесно кажучи, я не знаю що цей народ пробудить. Зате я знаю звідки йде зло на нашу Україну, і йде воно звідти вже багато віків, а ти хто це розуміє дуже мало :( , а хто не розуміє - то для них і слово "Україна" нічого не значить
Востаннє редагувалось 18 січня 2014, 16:10 користувачем ihelp, всього редагувалось 1 раз.
- dondesergio
- Новачок
- Подякували: 1 раз
закон про блокування сайтів вже почав діяти годину назад зник доступ до http://nnm-club.me/ (провайдер укртелеком ) благо є проксі :x
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
да не,всё работаетdondesergio писав:закон про блокування сайтів вже почав діяти годину назад зник доступ до http://nnm-club.me/ (провайдер укртелеком ) благо є проксі :x
у власти всегда стояли паразиты.....а ети паразиты признают только один язык..... 
Востаннє редагувалось 18 січня 2014, 18:24 користувачем vaxada, всього редагувалось 1 раз.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Хватит по форуму тоску нагонять. Завтра митинг на центральной площади в 14.00 звоните знакомым, берите родственников, приходите! Только от нас зависит то что мы хотим добиться. Если выйдет 10% горожан можно любые вопросы решить!
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет