.

Обговорення подій які трапились в Україні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Розкрита грандіозна контрабандна схема яку кришувало/організувало висопоставлене начальство СБУ

Повідомлення sergej1974007 » 25 жовтня 2018, 23:43

Мойша Вальцман писав:
25 жовтня 2018, 23:37
sergej1974007 писав:
25 жовтня 2018, 23:12
Миша, ты расскажи людям как по похожей теме бурбак твой сигареты в Румынию гоняет))
Там недавно фура перекинулась полная контрабаса—— через Украину проехали вообще без проблемм))
А есть ссылка??
Не найду быстро((
Ну там понятно что имя бурбак там не отсвечивает—— но с нашей стороны Салагор например под бурбаком—— и вполне понятно что наши тех сигарет не увидели))
пс. А вот ссылку на суды по которым бурбак торчит Забродскому денег за дно—канал—— могу поискать быстрее))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Мойша Вальцман
Поважний користувач
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 104 рази

Re: Розкрита грандіозна контрабандна схема яку кришувало/організувало висопоставлене начальство СБУ

Повідомлення Мойша Вальцман » 25 жовтня 2018, 23:54

sergej1974007 писав:
25 жовтня 2018, 23:43
Мойша Вальцман писав:

А есть ссылка??
Не найду быстро((
Ну там понятно что имя бурбак там не отсвечивает—— но с нашей стороны Салагор например под бурбаком—— и вполне понятно что наши тех сигарет не увидели))
пс. А вот ссылку на суды по которым бурбак торчит Забродскому денег за дно—канал—— могу поискать быстрее))
Та выставляй .. я почитаю.. а много денег?
Там же Пышный забрал а не Бурбак?
Зелень ... это баксы :-D :-D :-D

Мойша Вальцман
Поважний користувач
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 104 рази

Повідомлення Мойша Вальцман » 26 жовтня 2018, 00:00

sergej1974007 писав:
25 жовтня 2018, 23:43
Мойша Вальцман писав:

А есть ссылка??
Не найду быстро((
Про василя скажу так - он мне торчит ещё с 1999 года - 250 дол с процентами , за рекламу салона фототехники Фуджи... я делал ему ролик.. и клиента подогнал а он кинул ..
Зелень ... это баксы :-D :-D :-D

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 29 жовтня 2018, 12:21

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 09:46 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 31 жовтня 2018, 21:00

Bublik писав:
29 жовтня 2018, 12:21
OlegLOA писав:
25 жовтня 2018, 14:17
Це "грандіозна схема"? Та це копійки у порівнянні з тим як нам продавали відходи вугілля з Донбассу по ціні Роттердам+, та з багатьма іншими схемами
Насправді таких схем на кордоні дуже багато і проблема ця глобальна. Ось уявіть що ви важко працювали за кордоном й вирішили відкрити чистий, офіційний бізнес з уплатою всіх податків. Ви набираєте працівників платите їм запрату й податки, вже все що можна врізали а у конкурентів (синів, дочок, зятів і т.д. таких от СБУшників, прокурорів і.т.д,) які за такими схемами тягають товар, фурнітуру, комплектуючі і т.д. ціни всеодно нижчі. Для того щоб почати зводити кінці з кінцями, якщо ви розумієте що таке амортизація, хочете розвитку а не ризикуючи 50К баксами працювати за 500б в місяць чистими, вихід один - перевести всіх працівників на конверти. А інакше ніяк. І тут держава в особі цих СБУшників, прокурорів і т.д. які вже давно в тісній звязці з депутатами каже - е ні друзі ця корова наша, от вам за неоформленого працівника штраф в 150К. Ланцюгом країна втрачає свій потенціал так як люди які могли щось модернізувати в цій країні, щось придумати тікають звідси і їх заміняють ті які нічого крім як вкрасти не вміють. Держава гонить на сумлінних роботодавців говорячи про те які вони погані бо не хочуть платити більше й чесно а насправді корінь проблем в 99% в самій системі яку створили ті ж депутати. Довго так може функціонувати економіка? А раз в 10 років за це все неподобство розплачується вся країна стрибками курсу гривні в 2-3 раза. І таке відбувається в кожній сфері нашої економіки.
Це саме моя історія))——
Про те як чернівецький заробітчанин вирішив вкласти грощі в бізнес—— і зходу на собі всю ситуацію відчув))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 19 грудня 2018, 00:19

sergej1974007 писав:
31 жовтня 2018, 21:00
Це саме моя історія))——
Про те як чернівецький заробітчанин вирішив вкласти грощі в бізнес—— і зходу на собі всю ситуацію відчув))
Слава поверніть *beer*

Закрито

Повернутись до “Новини України та світу”