Новое днище Избили добровольцев Greenpeace, приехавших тушить пожары
- vailender
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
Re: Новое днище Избили добровольцев Greenpeace, приехавших тушить пожары
Дельфин так вроде бы и у нас не процветает гениальность а точно такая же "вишиванка мізку і деградація мислення", что нам до них, или в чужом говне копаться интересней чем свое разгребать? Не пойму почему народ до сих пор ведётся на эту игру на контрастах у нас плохо, но посмотрите у них ещё хуже, давайте не будем думать что у нас, а будем смеяться и тролить то что у них.
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
ти знаєш, у мене таке враження, що ця фраза саме про тебе. абсолютне несприйняття іншої точки зору, абсолютна упевненність у наявності тільки одного ворогу і тільки одного друга, абсолютна неспроможність співставляти факти та робити висновки тощоДельфин писав:...НЕСОИЗМЕРИМО із повною зомбацією зомбі.
...
особливо сподобалась твоя тема про консерви. ти першим про це написав. а недавно хтось з тих, кого ти, та такі як ти, привели до влади, сказав що в Україні агенти путіна працюють від початку незалежності.
Востаннє редагувалось 11 вересня 2016, 09:14 користувачем телефонист, всього редагувалось 2 разів.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- телефонист
- Авторитет
это бесполезно. дельфин сам когда-то заявил, что он патриот, свидомит и бандеровец. больше добавить нечего.vailender писав:Дельфин так вроде бы и у нас не процветает гениальность а точно такая же "вишиванка мізку і деградація мислення", что нам до них, или в чужом говне копаться интересней чем свое разгребать? Не пойму почему народ до сих пор ведётся на эту игру на контрастах у нас плохо, но посмотрите у них ещё хуже, давайте не будем думать что у нас, а будем смеяться и тролить то что у них.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- телефонист
- Авторитет
Юрец, а чьо это ты со мной разговариваешь по-русски, а при людях на мові?Rassel писав:...
Колю, ти фамілію бійця бачив? Не твій родич?
стесняешься?
или перед патриотами стыдно?
- телефонист
- Авторитет
виходячи з твоєї логіки та цієї пригоди, мосійчуку нема чого боятися.Дельфин писав:...
А це звичайний хуліганський вчинок. Таких повно скрізь. Ну потягнув він планшет, чи яблкуо в супермаркеті. Звичайна дрібненька хуліганка. Дрібненька крадіжка.
...
звичайна хуліганка, нє? а не полювання на патріотів
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Я розумію про що ти кажеш. Але не в цьому випадку.vailender писав: что нам до них, или в чужом говне копаться интересней чем свое разгребать? Не пойму почему народ до сих пор ведётся на эту игру на контрастах у нас плохо, но посмотрите у них ещё хуже, давайте не будем думать что у нас, а будем смеяться и тролить то что у них.
Давай традиційно від складного до простого. Бо на політичні теми, останнім часом, розмовляти важко із людьми. Вони весь час збиваються не туди, і узагальнють не там.
Спочатку простою відповіддю - Тому що, це сусід, який махає автоматом, і грозить напасти. І від того ЩО У НЬОГО В ГОЛОВІ багато чого залежить.
Уяви що це твій сусід на площадці. Тебе сильно бентежить що він одягає, що їсть, чи який у нього ТВ. НІ? Вірно.
Це тобі байдуже.
А тепер уяви, що цей сусід збирає дома вибухівку заради розваги, полюбляє зброю, балується наркотою, любить випити... Тебе буде цікавити що у нього в голові твориться? Ну щоб хоча б розуміти що від нього чекати?
А якщо останнім часом він вдарився в якусь релігію, яка називає всіх невірними, чи фашистами і призивавє всіх покарати чи знищити. Тебе буде цікавити чим він живе? Чи тобі буде байдуже, поки він не...
Розумієш різницю між тим, як він живе І ЩО В НЬОГО В ГОЛОВІ?? Контраст не цікавить в рівні життя і якості доріг, і болтавні політиків. Бо мені пофігу скільки і чого вони їдять. Але мені не пофігу, як і на кого їх натравлюють. Бо ворога треба знати в обличчя. А вони зараз конкрентно отруєні ненавистю... Не помічати цього вельми безглуздо...
Саме "бубка" в голові росіян і привела їх на Донбас убивати "фошистів". Ігнорувати нагнітання параної в їх голову ми не можемо. Принаймні ми повинні розуміти, чого від них чекати.
І не тішити себе "що то все путін, а народ ні причому".
Не дуже складно пояснив?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Я зомбуюсь вже четвертий день.Дельфин писав:Але мені не пофігу, як і на кого їх натравлюють. Бо ворога треба знати в обличчя. А вони зараз конкрентно отруєні ненавистю... Не помічати цього вельми безглуздо...
Саме "бубка" в голові росіян і привела їх на Донбас убивати "фошистів". Ігнорувати нагнітання параної в їх голову ми не можемо. Принаймні ми повинні розуміти, чого від них чекати.
І не тішити себе "що то все путін, а народ ні причому".
Не дуже складно пояснив?
Росія24.
Я не бачу тог про що ти пишеш.
Не бачу натравлення росіян на украінців, не бачу щоб показували " обличчя ворога", не бачу де і коли іде отруєння ненавистю.
Якщо це все є-- воно скорше в неті.
Що я бачу?-- ставлення до украінців як до недоумковатого молодшого брата. Намагаються через цю " недоумковатість" донести свою думку.
Практично ні одного сюжету в новинах про боі на Донбасі.
Обговорюють політичну недолугість наших політиків--- типу про заборону голосування.
Питають-- як це заборонять голосувати громадянам Росіі на територіі дипустанов?
Не розуміють як таке можливо.
Ще один приклад-- тролять Кличка за Євробачення-- ніби у Украіни настільки складна економічна ситуація, що не в змозі нормально провести Євробачення.
Коротше--- те про що пишеш ти -- я скорше бачу на нашому тв.
А тут --- дуже професійні економічні тв- програми між новинами про культуру та спорт.
- Дельфин
- Поважний користувач
Те про що пишу я - це те що кажуть росіяни ПІСЛЯ твоїх новин про дурноватих українців. Це те, що кажуть росіяни нашим по телефону, що пишуть в коментах в соц мережах, що кажуть нашим людям там. Це результат промивання мізків "синичками", "розпятими мальчиками", "карателями", "вбитими дітьми", дурноватими українцями і хунтою в Києві. І це не те, що показують унас. Це те що читаю в соцмережах від імені самих росіян.
4 дні по каналу 24 це не останні роки їх тв-продукту.
Про те, що там якісно втирають щастя ніхто не сперечається - тв-пропаганда у них якісна. На фоні всього що у них є, а це не набагато краще за наше, картинка у них ідеальна. Навівть жителю Келна стало заздрісно. Їдь туди, там такі перспективи!!...
Про те, що там якісно втирають щастя ніхто не сперечається - тв-пропаганда у них якісна. На фоні всього що у них є, а це не набагато краще за наше, картинка у них ідеальна. Навівть жителю Келна стало заздрісно. Їдь туди, там такі перспективи!!...
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Я погоджусь з тобою в тому що до...бів хватає з обох сторін.Дельфин писав:Те про що пишу я - це те що кажуть росіяни ПІСЛЯ твоїх новин про дурноватих українців. Це те, що кажуть росіяни нашим по телефону, що пишуть в коментах в соц мережах, що кажуть нашим людям там. Це результат промивання мізків "синичками", "розпятими мальчиками", "карателями", "вбитими дітьми", дурноватими українцями і хунтою в Києві. І це не те, що показують унас. Це те що читаю в соцмережах від імені самих росіян.
Їдь туди, там такі перспективи!!...
Але мене насправді дивує величезна кількість патріотів з дурнуватими дописами.( спочатку теж думав що боти, але таких не буває).
Кількість " вишиватноі" дурні на мій погляд давно вже зашкалила. Такоі самоі російськоі дурні вже давно не читав.( але можливо я не там шукав).
- Дельфин
- Поважний користувач
Наша дурня, як реакція на агресію і спосіб самозахисту. Бо на нашій землі чужі війська убивають наших хлопців. Тому їх агресія і дописи цілком зрозумілі.
Наші дописи - це захист. Їх дописи це напад. Є різниця? Наші дописи призивають захищати свою землю. Їх дописи призивають знищити всіх, бо вони не правильно живуть... Є різниця?
Наші дописи - це захист. Їх дописи це напад. Є різниця? Наші дописи призивають захищати свою землю. Їх дописи призивають знищити всіх, бо вони не правильно живуть... Є різниця?