Правительство решило финансировать ДНР и ЛНР за наш счет

Обговорення подій які трапились в Україні
Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 173 рази

Re: Правительство решило финансировать ДНР и ЛНР за наш счет

Повідомлення Tyrex7 » 06 листопада 2014, 14:50

Мля. А що це за дурня?

Кабмін виділив 3 мільярди шахтам, підконтрольним бойовикам
http://www.epravda.com.ua/news/2014/11/6/503594/

Вони, що юшки з риби переїлися. :evil:
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

trcgthn99
Активіст

Повідомлення trcgthn99 » 06 листопада 2014, 19:35

У Продана пояснили, кому платили за вугілля на захопленому Донбасі http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/6 ... ?attempt=1
Зображення

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 06 листопада 2014, 21:05

Dimich писав:
trcgthn99 писав: "Усі пенсії, соціальні виплати та пільги мешканцям територій Донецької і Луганської областей, які тимчасово не контролюються центральною владою, будуть обов’язково виплачені, як тільки російські терористи заберуться геть. Усі ці кошти зараз нараховуються, але в нинішніх умовах вони просто не дійдуть до людей, їх вкрадуть російські бандити, і це буде не що інше, як пряма підтримка російського тероризму. Уряд не буде фінансувати терористів, самозванців і пройдисвітів.
Уряд також не припинить постачання газу і електроенергії в Донецьк і Луганськ. Тому що це призведе до гуманітарної катастрофи. Це наші території, це наші люди, і Уряд не дасть їм замерзнути. Але офіційно заявляю: сума коштів, яка накопичена в Уряді для виплат соціальних пільг і субсидій, буде зменшена на вартість електроенергії і газу, яку ми зараз поставляємо на території Донецької і Луганської областей, що тимчасово не контролюються центральною владою."
Опять банкет за наш с вами счет господа. Так как кто знаком с солидарной пенсионной системой то знает что для эффективной работы системы необходимо соблюдение двух важных условий. Первое - работающих обязательно должно быть намного больше, чем пенсионеров. И второе – все работающие должны делать соответствующие отчисления в Пенсионный фонд. Без этого система становиться банкротом. По этому не может регион который не платит налоги получать пенсии так пенсии выплачиваются с тех отчислений которые делают работающие в данный момент.
Пенсионеру до этого какое дело?
Он свой взнос в пенсионную систему в свое время регулярно выплачивал.
И надеется что государство позаботится о его старости.
И даже если он переезжает в другое государство-- он всё равно вправе ожидать свою законно заработанную пенсию.
А то, что кто - то пытается переложить свою в том числе ответственность на других-- не должно того пенсионера волновать ни в какой степени. И обратись он в любой международный суд с иском к государству Украина-- я на 95% уверен что суд он выиграет. А многочисленность таких исков поставит под вопрос платежеспособность государства Украина.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”