Украина подписала политическуючасть СА с Евросоюзом

Обговорення подій які трапились в Україні
Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Re: Украина подписала политическуючасть СА с Евросоюзом

Повідомлення Buxx » 21 березня 2014, 13:48

Так розумію тільки перші 23 сторінки підписали.
Ну хоч щось для старту.

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 21 березня 2014, 13:57

Nero писав:Игорь, спасибо, но там 240 страниц... а в 2 словах?
Та часть, что подписана фактически формальна - Украина и страны ЭС признают друг друга как партнеры, признают и обещают содействовать Украине в вопросах интеграции в ЭС, обещают сотрудничать в торговле, обязуются наладить дипломатическое, экономическое сотрудничество и т.д

На сколько я понимаю, это как если бы мы договорились, что будем в дальнейшем вести деловые отношения и вместе строить бизнес. Бизнеса еще нет, но предварительная договоренность есть.
Востаннє редагувалось 21 березня 2014, 13:57 користувачем Игорь В., всього редагувалось 1 раз.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 21 березня 2014, 14:50

wishmaster.cv писав:
Руслан Балан писав::mrgreen: Пока мы в этом союзе достигнем какого-то результата уже начнется какой-то новый мировой кризис или война или ещё что-то придумают.
Как-то под шумок это всё делается. Людей на митинги проплачивали, сейчас власть бездействует, но ассоциации подписываются неизвестно какие. Радуемся - теперь каждый из нас частично европеец, только не знаю какой частью. Ну не головой точно, как по мне.
И с Россией разругали нас капитально.
Ну да, Євросоюз і США - захопили Крим, і сперли все, на безневинну Росію! *gun*
Вони не захопили Крим, а спровокували цю ситуацію. Мітинги були проплачені, у Вас сумніви що до цього? А з приводу Крима. Наприклад я розумію, про що каже Путін: "Я знаю, что НАТОвские моряки все отличные парни, но лучше пусть они приезжают к нам в Крым в гости, чем мы к ним". Мені здається, що в Росії не було іншого виходу. Це особисто моя думка.
Вкладення
ZPgyMYc59qY.jpg
Востаннє редагувалось 21 березня 2014, 15:40 користувачем Руслан Балан, всього редагувалось 1 раз.

S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 21 березня 2014, 16:30

я так розумію, що Ви тут всі підтримуєте діï Росію? Украïна багато років провила у російських ногах, і Ви хочете щоб це продовжувалось? наприклад я би цього не хоті і Ви думаю теж...
Зображення

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 21 березня 2014, 16:37

Руслан Балан писав: А з приводу Крима. Наприклад я розумію, про що каже Путін: "Я знаю, что НАТОвские моряки все отличные парни, но лучше пусть они приезжают к нам в Крым в гости, чем мы к ним". Мені здається, що в Росії не було іншого виходу. Це особисто моя думка.
За картинку - респект
И... Добро пожаловать в клуб провокаторов! 8-)
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 21 березня 2014, 16:56

телефонист писав:
Руслан Балан писав: А з приводу Крима. Наприклад я розумію, про що каже Путін: "Я знаю, что НАТОвские моряки все отличные парни, но лучше пусть они приезжают к нам в Крым в гости, чем мы к ним". Мені здається, що в Росії не було іншого виходу. Це особисто моя думка.
За картинку - респект
И... Добро пожаловать в клуб провокаторов! 8-)
Всегда пожалуйста!
А насчет провокатора, думаю Вы ошибаетесь, ибо я не гну одну линию. Получается, что нас разрывают на части - хочется и перемен и одновременно не представляется вражда между славянами(к чему это приведет даже фантазировать не хочется, а вот о том кому это выгодно размышлять можно). А если здравомыслящие форумчане смогут мне это логически донести, я с удовольствием поменяю свою позицию в более правильную сторону. Учиться никогда не поздно. И признавать свои ошибки тоже.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 21 березня 2014, 17:11

S.T.A.L.K.E.R писав:я так розумію, що Ви тут всі підтримуєте діï Росію? Украïна багато років провила у російських ногах, і Ви хочете щоб це продовжувалось? наприклад я би цього не хотів і Ви думаю теж...
І з чього Ви вирішили, що всі і особисто я бажають поганого для України і підтримують такі дії Росії? Я лише висловлюю свою суб"єктивну думку. Україна взагалі завжди була в чиїх то ногах по суті і завжди з різних причин. Поставте себе на місце Росії: захід спровокував "революцію"(в останні роки в багатьох країнах). З цього виходить ЕС, НАТО і т.д. Не все золото, що блищіть...

S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 21 березня 2014, 18:32

я не думаю, що це спровокував захід, Путін готувався до цього дуже добвго, він віддавав накази, а Яник ïх гарно виконував... Ось в цьому і вся суть проблеми...
Зображення

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 21 березня 2014, 18:46

S.T.A.L.K.E.R писав:я не думаю, що це спровокував захід, Путін готувався до цього дуже добвго, він віддавав накази, а Яник ïх гарно виконував... Ось в цьому і вся суть проблеми...
А мені чомусь здається, що Крим - це дуже спонтанні дії і вдалі тільки тому, що тимчасова влада в плані дій, який їм написали західні специ цього не знайшла, тому і діяла як в темряві - дуже повільно і навпомацки.
Але тепер королева вийшла із башти, приїхала з підвищення кваліфікації - тепер все пійде за узгодженим планом. Заживемо *scratch*

S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 21 березня 2014, 21:38

ну тоді якщо Ви вважаєте, що це спонтанні діï тоді дайте мені відповідь на одне запитання: навіщо було розпускати армію? Адже за правління Яника армія скоротилася більш ніж в тричі...
Востаннє редагувалось 21 березня 2014, 21:41 користувачем S.T.A.L.K.E.R, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”